Şehit Uzman Çavuş Burak Güneş İçin Ardahan'da Yürüyüş Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Şehit Uzman Çavuş Burak Güneş İçin Ardahan'da Yürüyüş Yapıldı

Şehit Uzman Çavuş Burak Güneş İçin Ardahan\'da Yürüyüş Yapıldı

Şırnak'ın İdil İlçesi'nde şehit olan ve ailesi İstanbul Pendik'te oturan Uzman Çavuş Burak Güneş için memleketi Ardahan'da 'Ardahan Şehidine Yürüyor' yürüyüşü yapıldı.

20.02.2016 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın İdil İlçesi'nde şehit olan ve ailesi İstanbul Pendik'te oturan Uzman Çavuş Burak Güneş için memleketi Ardahan'da 'Ardahan Şehidine Yürüyor' yürüyüşü yapıldı.

Milli Egemenlik Parkı'nda toplanan grup burada şehit olan Uzman Çavuş Burak Güneş ve tüm şehitler için dev Türk Bayrağı altında dua etti. Şehitler için çocukların ellerini açarak dua etmesi sınarısnda etkinliğe katılardan bazıları gözyaşlarına tutamadı. Yürüyüşe geçen yüzlerce Ardahanlı Tarihi Kongre binasına kadar bayraklarla yürüdü. Yürüyüşe katılanlar, 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez', 'Hepimiz Mehmetiz, Hepimiz Burak'ız', 'Mustafa Kemal'in Askerleriyiz', 'Ne Mutlu Türküm diyene' sloganları attı.

Etkin güvenlik önlemlerinin alındığı yürüyüşün sona erdiği Kongre binası önünde konuşma yapan Ardahan Belediye Başkanı AK Parti'li Faruk Köksoy, "Eğer bizler şehitlere minnet borcumuzu ifade edemezsek hiçbir şeye sahip olamayız. Ne mal, ne mülk, ne vatanı, ne namusumuza sahip olamayız. Bütün bu mukaddeslerin, insan hayatı boyunca değerli olan varlıkların koruyucusu, en büyük fedakarlığı yapan ve ortaya koyan şehitlerimizdir " dedi. - Ardahan

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Uzman Çavuş Burak Güneş İçin Ardahan'da Yürüyüş Yapıldı - Son Dakika


Advertisement