Şehit ve Gazi Çocukları İçin Eğlence Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Şehit ve Gazi Çocukları İçin Eğlence Düzenlendi

Beşir Derneği Adana Şubesi tarafından, 19 Eylül Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında şehit ve gazi çocukları için eğlence programı yapıldı.

17.09.2017 18:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşir Derneği Adana Şubesi tarafından, 19 Eylül Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında şehit ve gazi çocukları için eğlence programı yapıldı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şubesinde düzenlenen programda, 5-12 yaş grubu yaklaşık 120 çocuğa palyaço gösterisi sunuldu. Müzik eşliğinde eğlenen çocuklara kıyafet de hediye edildi.

Beşir Derneği Adana Şube Başkanı Yusuf Demircan, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla böyle bir etkinlik yaptıklarını belirtti.

Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi yetim ve öksüz çocuklara bayram kıyafeti dağıttıklarını anımsatan Demircan, "Bugün asker ve polis şehit aileleri dernekleri iş birliğinde şehit ve gazi çocuklarına yönelik eğlenceler yapacağız, gönüllerini alacak, onları eğlendireceğiz. Onlara kıyafet dağıtacağız. Şehitlerimiz bizim için önemlidir. Eğer biz bugün bu vatana sahip isek şehit ve gazilerimiz sayesindedir. Onların çocukları da bize mirastır. Biz onlarla ilgilenmek zorundayız." dedi.

Programa, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şubesi Başkanı Muhammet Çetin ile şehit ve gazi aileleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit ve Gazi Çocukları İçin Eğlence Düzenlendi - Son Dakika


Advertisement