Şehit ve Gazi Çocuklarına %100 Burs Veriyor - Son Dakika
Güncel

Şehit ve Gazi Çocuklarına %100 Burs Veriyor

Şehit ve Gazi Çocuklarına %100 Burs Veriyor

Türkiye'nin en büyük sinema okulu olma özelliğini taşıyan OFS Sinema Okulu, şehit ve gazi ailelerine yüzde 100 burs veriyor.

28.08.2017 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Yaşatarak Öğretiyoruz' sloganı ile yola çıkan sinema okulu şehit ve gazi çocuklarına da sahip çıkarak hayallerini gerçekleştiriyor. Florya'daki merkezinde 6 aylık eğitim döneminde 2 bin 500 kişiye eğitim vermeyi hedefleyen okulda, oyunculuktan yönetmenliğe, senaryo yazımından kurgu ve montaja kadar 19 farklı eğitim programı bulunuyor. Kadrosunda birçok ünlü eğitmenin de bulunduğu OFS Sinema Okulu'nda İlhan Şeşen müzik, Güven Hokna oyunculuk, Emre Tilev spor spikerliği eğitimi veriyor.

Mart ayında açılan OFS, 5 ay gibi kısa bir sürede 'Kızım ve Ben' adlı bir sinema filmi ile Uğur Işılak'ın ünlü Dombra şarkısının klibini tamamladı. 2 bin 700 metrekare alan üzerine kurulu sinema okulu yeni projelere hazırlanırken şehit ve gazi ailelerinin çocuklarına da sahip çıkıyor. Yaşadıkları zorlukları bir nebze olsun unutturmayı hedefleyen Türkiye'nin en büyük sinema okulu OFS yeni dönem kayıtlarında şehit ve gazi ailelerinin çocuklarına yüzde 100 burs veriyor. Eylül ayının sonuna kadar yeni dönem kayıtlarının devam ettiği okulda 144 saat eğitim verilecek.

19 FARKLI PROGRAMDA EĞİTİM VERİYORUZ

OFS Sinema Okulu Kurucuları ünlü yapımcı Yılmaz Dilsiz ve Ali Cemal Gündüz. Türkiye'nin en büyük sinema okulu olmalarının verdiği sorumlulukların bilincinde olduklarını söyleyen Gündüz, "OFS Sinema Okulu'nda verilen eğitim standartları yükseltti. Oyunculuktan fotoğrafçılığa, senaryo yazımından spor spikerliğine kadar 19 farklı programda eğitim veriyoruz. Eğitmenlerimiz ise kendi alanlarında isim olmuş sanatçılar. Öğrencilerimiz sadece teorik bilgiyi almıyor; örneğin film setlerinde bulunarak pratiklerini de geliştiriyor'' dedi. Gündüz yeni eğitim döneminde önemli bir karar aldıklarını da belirtti: ''Şehit ve gazilerimize her zaman şükran duyduğumuzu dile getiriyoruz. Ama bu yetmez. Bu yıl şehit ve gazi çocuklarına yüzde 100 burs vermeyi kararlaştırdık. Onların var olan yeteneklerini geliştirmek, meslek sahibi yapmak ve bir nebze olsun hayallerine ulaşmaya katkı sağlamak istiyoruz. Şehit ve gazilerimizin emanetleri için ne yapsak az.'

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şehit ve Gazi Çocuklarına %100 Burs Veriyor - Son Dakika

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...


Advertisement