Şehit Yakınları ve Gazilere İftarda Buluştu - Son Dakika
Güncel

Şehit Yakınları ve Gazilere İftarda Buluştu

Şehit Yakınları ve Gazilere İftarda Buluştu

Antalya’nın Korkuteli ilçesi’nde yaşayan Şehit yakınları ve Gaziler iftar yemeğinde buluştu.

23.05.2018 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Korkuteli ilçesi'nde yaşayan Şehit yakınları ve Gaziler iftar yemeğinde buluştu.

Korkuteli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ilçede yaşayan şehit yakınları ve gaziler için iftar yemeği verildi. Yemeğe Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Hasan Ali İrban, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Ufuk Arabacı, Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Yenilmez ve vatandaşlar katıldı.

Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu, "Bu vatan için canını kanını vererek, bu topraklarda hür ve özgür yaşamamızı sağlayan şehitlerimize çok şey borçluyuz. Şehitlerimizin, gazilerimiz ve gazilerimizin yakınları onlar bizlere emanet. Bu iftarda bir araya gelip birlikte olmak istedik. Biz devlet, millet olarak şehit ve gazilerimize çok şeyler borçluyuz. İlçemizde de kamu kurum ve kuruluşlar olarak şehitlerimizin yakınlarına gazilerimize, gazilerimizin yakınlarına yapabileceğimiz ne varsa her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. İftar programına katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

İftar yemeği sonrasında Korkuteli İlçe Müftüsü Selim Yazıcı nezdinde dua edildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Yakınları ve Gazilere İftarda Buluştu - Son Dakika

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement