Şehitkamil Belediyespor Madalyaya Doydu - Son Dakika
Yerel

Şehitkamil Belediyespor Madalyaya Doydu

Şehitkamil Belediyespor Madalyaya Doydu

Şehitkamil Belediyespor Tekvando takımı, Türkiye Tekvando Şampiyonası Gaziantep seçmelerinde elde ettiği derecelerle parmak ısırttı.

12.01.2012 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediyespor Tekvando takımı, Türkiye Tekvando Şampiyonası Gaziantep seçmelerinde elde ettiği derecelerle parmak ısırttı.

Geçtiğimiz günlerde Gaziantep'te yapılan il seçmelerini, gençler ve büyükler kategorilerinde 7 altın 1 gümüş 2 bronz madalya ile tamamlayan Şehitkamil Belediyespor tekvando takımı, elde ettiği başarının haklı gururunu yaşarken, 15-22 Ocak 2012 tarihlerinde Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılacak Türkiye Şampiyonasının hazırlıklarına da ara vermeden devam ediyor.

Şehitkamil Belediyespor Tekvando takımı, gençlerden oluşan ekibi ile katıldıkları şampiyonada büyükler kategorisinde 4 altınlık performansla Türkiye Şampiyonasındaki rakiplerine göz dağı verdiler. Yeşil siyahlı kulüpte şampiyonaya katılan sporculardan 55 kiloda Mehmet Fahri Lastikçioğlu Gençler ve Büyükler Kategorisinde 2 Altın, 59 kiloda Hakan Dikbaş Gençler ve Büyükler Kategorisinde 2 Altın, 68 kiloda Mücahit Tabur Gençler ve Büyükler Kategorisinde 2 Altın, 67 kiloda Gül Burcu Bulut Büyük

Bayanlar Kategorisinde 1 Altın, 59 kiloda Esra Bengü

Beyaz Genç Bayanlar Kategorisinde 1 Gümüş, 63 kiloda Yunus Emre Solmaz Genç Erkekler Kategorisinde 1 Bronz, 48 kiloda Resul Kayadibi Genç Erkekler Kategorisinde 1 Bronz madalya elde ettiler.

Şehitkamil Belediyespor Kulübü Tekvando Baş Antrenörü Cuma Tabur, uzun süredir Türkiye Şampiyonasına hazırlanan sporcularının il seçmesinde elde ettiği derecelerden memnun olduklarını dile getirdi. Tabur, "Ciddi ve planlı çalışmalar sonuncunda elde ettiğimiz derecelerle Türkiye Şampiyonasında ilimizi hak ettiği şekilde temsil edeceğiz. Türkiye Tekvando şampiyonasında sporcularının elde edeceği derecelerin Avrupa'ya giden yolda büyük önem arz ediyor. Bunu gerçekleştirebilmek adına yoğun bir tempoda çalışıyoruz" dedi.

Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız da, Türkiye Tekvando Şampiyonası Gaziantep seçmelerinde elde edilen başarıdan dolayı emeği geçen tüm sporcu antrenör ve idarecileri yürekten kutladığını belirterek, "Her zaman olduğu gibi elde ettiğimiz başarıları sürekli ve daha anlamlı kılabilmek adına tüm branşlarda çalışmalarımız büyük bir tempo ile devam ediyor. 15-22 Ocak 2012 tarihlerinde Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılacak Türkiye Tekvando Şampiyonasına katılacak olan sporcuların güzel sonuçlarla ilimize dönmeleri en büyük arzumuz. Yapılacak olan şampiyonada tüm sporcularımıza başarılar diliyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitkamil Belediyespor Madalyaya Doydu - Son Dakika


Advertisement