Şehitkamil'de, Kursiyerler Sergi Açtı - Son Dakika
Güncel

Şehitkamil'de, Kursiyerler Sergi Açtı

Ahmet ÖZER- Metin Faruk TAMER-GAZİANTEP-DHA) ŞEHİTKAMİL Halk Eğitim Merkezi, kursiyerlerinin 1 yıl boyunca yapmış olduğu çalışmaları sergledi.

10.05.2017 19:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ahmet ÖZER- Metin Faruk TAMER-GAZİANTEP-DHA) ŞEHİTKAMİL Halk Eğitim Merkezi, kursiyerlerinin 1 yıl boyunca yapmış olduğu çalışmaları sergledi.

Şehitkamil Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen sergi açılışına Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı. Serginin açılış konuşmasını yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat, 8 aylık sürede 1738 kursta 40 bin 722 kursiyere ulaştıklarını söyledi. 2013 yılında 22 bin 101 olan kursiyer sayılarının 2016 yılında 49 bin 424 olduğunu kaydeden Sertpolat, "7'den 77'ye değil 7'den 86'ya kadar ihtiyaç olan her alanda kurs açmaya eğitimler düzenlemeye devam ediyoruz. Çalışmalarımızda bize destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Yapılan açılış konuşmalarının ardından kurs alan öğrenciler, öğretmenleri ile birlikte katılımcılara müzik dinletisi sundu. Daha sonra kurstaki öğretmenlerin giydirdiği minik öğrenciler kıyafet defilesi yaparak katılımcılara keyifli anlar yaşattı. Program, kurdele kesilmesi ve serginin gezilmesinin ardından son buldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehitkamil'de, Kursiyerler Sergi Açtı - Son Dakika


Advertisement