Şehitkamil Devlet Hastanesine Rekor Başvuru - Son Dakika
Güncel

Şehitkamil Devlet Hastanesine Rekor Başvuru

Şehitkamil Devlet Hastanesine Rekor Başvuru

Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Ali Güven Fincan, "Dün hastanemize 7 bin 170 kişi muayene olmak üzere başvurdu.

05.07.2017 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Ali Güven Fincan, "Dün hastanemize 7 bin 170 kişi muayene olmak üzere başvurdu." dedi.

Opr. Dr. Fincan, yaptığı açıklamada, bayramdan sonra hastanelerine rekor muayene başvurusu olduğunu söyledi.

Dün hastanelerine muayene için vatandaşlardan rekor başvuru olduğunu anımsatan Fincan, "Dün hastanemize 7 bin 170 kişi muayene olmak üzere başvurdu. Bin 597 vatandaş da acile başvurdu. Tüm hastalarımızı güçlü hekim kadromuzla muayene ederek sağlıklarına kavuşmaları için gerekli tıbbi müdahaleyi yaptık." diye konuştu.

Hastanelerine gösterilen büyük ilgiden memnun olduklarını dile getiren Opr. Dr. Fincan, rekor muayene taleplerini karşılamak için ekip olarak canla başla çalıştıklarını ifade etti.

Fincan, şunları kaydetti:

"Haziranda 37 bin 377 kişi acile, 78 bin 470 kişi tedavi olmak üzere hastanemize başvuruda bulundu. Yapılan başvurulara karşı güçlü hekim kadromuzla hastalarımıza şifa bulmaları için gerekli tıbbi müdahaleyi yaptık. Gaziantep'te hastaların yoğun ilgisiyle karşı karışa kalıyoruz. Bu ilgiden memnunuz. Bundan sonra da hastalara kaliteli sağlık hizmeti vermek için çalışmaya devam edeceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehitkamil Devlet Hastanesine Rekor Başvuru - Son Dakika


Advertisement