Şehitlerimizi Uğurluyoruz - Son Dakika
Güncel

Şehitlerimizi Uğurluyoruz

Ankara'daki terör saldırısında yaşamını yitiren Milli Savunma Bakanlığında görevli işçi Mevlüt Öksüzoğlu, memleketi Kayseri'de son yolculuğuna uğurlandı.

20.02.2016 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'daki terör saldırısında yaşamını yitiren Milli Savunma Bakanlığında görevli işçi Mevlüt Öksüzoğlu, memleketi Kayseri'de son yolculuğuna uğurlandı.

Hunat Camisi'nde öğle vakti düzenlenen törene, Öksüzoğlu'nun eşi, kızları ve yakınlarının yanı sıra Kayseri Valisi Orhan Düzgün, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral İsmail Yalçın, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile çok sayıda askeri personel ve vatandaş katıldı.

Tören sırasında Öksüzoğlu'nun eşi Türkan ile kızları Ayşe, Gönül ve Büşra gözyaşlarına boğuldu. Babasının tabutunun başından uzun süre ayrılamayan kızı Ayşe Öksüzoğlu, "Seni çok seviyorum babam, seni al bayraklara mı sardılar, burnuma kokun geliyor babam" diye ağıt yaktı.

Vali Düzgün, Öksüzoğlu'nun eşi ve kızlarına başsağlığı dileyerek, teselli etmeye çalıştı.

Öksüzoğlu'nun naaşı, burada kılınan cenaze namazının ardından top arabasına konularak askeri kortej eşliğinde götürüldüğü Akçatepe Mahallesi'ndeki aile mezarlığında, dualarla defnedildi.

Milli Savunma Bakanlığında şoför olan Mevlüt Öksüzoğlu'nun (49) emekliliğine bir aydan daha az zaman kaldığı ve köyüne ev yaparak burada yaşamayı planladığı öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehitlerimizi Uğurluyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement