Şehitlerin Adı Ölümsüzleşti - Son Dakika
Yerel

Şehitlerin Adı Ölümsüzleşti

Şehitlerin Adı Ölümsüzleşti

Yüreğir Belediyesi Meclisi, şehitlerin isimlerini ilçede bulunan bazı parklara verdi.

07.11.2016 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüreğir Belediyesi Meclisi, şehitlerin isimlerini ilçede bulunan bazı parklara verdi.

Selahattin Eyyübi Mahallesi'ndeki 1 nolu çocuk parkına 15 Temmuz darbe girişiminde Ankara Gölbaşı Özel Harekat Merkezi'ne yapılan saldırıda şehit düşen Polis Memuru Ahmet Oruç'un adı verildi. Yine aynı saldırıda şehit olan ve Ahmet Oruç'un ikizi olan Mehmet Oruç'un adı ise Selahhattin Eyyübi Mahallesi'nde yapılan 2 nolu çocuk parkına verildi.

Selahattin Eyyübi Mahallesi 3 nolu çocuk parkına da Diyarbakır'da bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Özel Harekat Polisi Ebubekir Durmuş'un ismini kararlaştırıldı.

Dağlıoğlu Polis Merkezi'ne bağlı ekip otosuna yapılan silahlı saldırıda şehit olan Polis Memuru Bircan İlhanlı'nın ismi Selahattin Eyyübi Mahallesi'ne yapılan 4 nolu çocuk parkına verildi.

Van Çaldıran İlçesi Tendürek geçidinde şehit olan Uzman Onbaşı Muhammet Oruç'un adı ise Selahattin Eyyübi Mahallesi'nde yapımı tamamlanan 5 nolu çocuk parkına verildi.

Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde yeni yapılan çocuk parkına da Nusaybin'de şehit olan Uzman Çavuş Kadir Demiryürek'in adı verildi.

Şehit Astsubay Kenan Yıldız'ın ismi ise Abdioğlu Mahallesi'nde oturan ailenin isteği üzerine Abdioğlu Mahallesi'nde yapımı tamamlanan çocuk parkına verildi.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Vatanımızın birliği ve bütünlüğü için gözlerini kırpmadan şahadet şerbetini içen vatan evlatları için ne yapsak azdır. Vatanı, milleti, toprağı için şehit olan güvenlik güçlerimiz ve vatandaşlarımızın adını Yüreğir Belediye Meclisimizin kararıyla onların aziz hatırasını yaşatmak amacıyla ilçemizde bulunan parklara verdik. Şehit olan arkadaşlarımızın adını buralarda yaşatacağız" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitlerin Adı Ölümsüzleşti - Son Dakika


Advertisement