Şehrin Moda Ve Müzik Festivali 13 Ekim'de Küçükçiftlik Park'ta! - Son Dakika
Güncel

Şehrin Moda Ve Müzik Festivali 13 Ekim'de Küçükçiftlik Park'ta!

Türkiye'nin İlk 'Dress-Code'lu Festivali Olan 'Moda ve Müzik Festivali' Modanın Görsel Gücüyle, Müziğin İşitsel Gücünü Aynı Çatı Altında Buluşturuyor.

11.10.2018 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Moda ve Müzik Festivali', 13 Ekim Cumartesi günü "Vintage" temasıyla moda ve müzik severleri bir araya getirmeyi hedefliyor.

Bu yıl ilki gerçekleşecek olan 'Moda ve Müzik Festivali'nde festivalseverler 30'lu yıllardan 90'lara kadar modaya yön veren trendlerden örnekler giyerek festival alanına gelecek ve gün boyu keyifli dakikalar geçirecek.

Multiworks'ün düzenlediği festivalde atölyeler, söyleşiler, tasarımcılar, vintage butikler ve sevilen müzisyenlerle geçmişin ruhu günümüze taşınacak. 13 Ekim Cumartesi günü KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleşecek olan organizasyonda, Seyyal Taner ve Kurtalan Ekspres'in yanı sıra Ceylan Ertem, Hey Douglas, Kolektif İstanbul ve Flapper Swing sahne alacak.

SEYYAL TANER VE KURTALAN EKSPRES İLK KEZ BİR FESTİVALDE AYNI SAHNEYİ PAYLAŞACAK

Türkiye'nin ve müzik dünyasının sıra dışı divası Seyyal Taner ve efsane grup Kurtalan Ekspres, son 50 yılı kapsayan ve popüler şarkılarından oluşan şeçkisiyle sevenlerine unutulmaz bir festival yaşatırken, özgün ve birbirinden farklı tarzlarda yorumladığı şarkılarıyla büyük kitlelere ulaşan Ceylan Ertem Moda ve Müzik Festivali sahnesini renklendirecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şehrin Moda Ve Müzik Festivali 13 Ekim'de Küçükçiftlik Park'ta! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement