Şehrin Yeni Alışveriş Ve Tasarım Merkezi: Modül İstanbul 42 Shops           - Son Dakika
Güncel

Şehrin Yeni Alışveriş Ve Tasarım Merkezi: Modül İstanbul 42 Shops

30 Kasım - 4 Aralık tarihleri arasında ''Sound Design Art'' festivali dopdolu bir program içeriyor.

30.11.2017 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MASLAK'ta "SOUND DESİGN ART" festivali ile 30 Kasım'da açılıyor.

42 Shops, Türkiye'nin gözde tasarım markalarının tek bir çatı altında bir araya gelmesiyle oluşan yeni mağazacılık konsepti Modül İstanbul'un açılışı dolayısıyla ''Sound Design Art'' festivali düzenliyor.

Festival boyunca 42 Shops içinde bulunan Art!SPACE Gallery açılışları ile birlikte ,çeşitli söyleşiler , workshop'lar, tüm gün boyunca DJ performansları ,ofis sokaklarında yer alacakmüzisyenlerin dinletilerinin yanısıra 1 Aralık Cuma akşamı 18.00'de ''Dolunay Obruk'', 2 Aralık Cumartesi akşamı 18.00'de ''The Children of Cuba''konserlerini dinleyebilirsiniz.
Artfulliving Söyleşileri kapsamında Çağla Cabaoğlu Galeri'nin organize ettiği sanat tarihçisi ve eleştirmen Nilgün Yüksel'in "Bir Çatı Fikri: Bauhaus", "Görüntü ve Ses Dolaylarında: Fluksus" söyleşileriyle "Sanat ve Tasarımın Sınırlarında: Şenol Altun" söyleşisi sanatçının katılımıyla festival programında yer alıyor.

Gama Galeri yeni sergisinin açılışını Meral Yıldız'ın "Manevilik ve Sanat", Rıza Erdeğirmenci'nin "Belgeden Çağdaş Sanat Eserine Fotoğrafın Kısa Yolculuğu" başlıklı söyleşileri ile renklendiriyor.

Bu arada sanatçı Yiğit Yazıcı atölyesinin tüm dünyasını ,düzenleyeceği etkinlik ve söyleşiler ile paylaşıyor olacak .

Sound Design Art Festivalinde herkes için terrariumworkshop'a katılabilir, dilerseniz Virtual Reality Müze Deneyimi yaşayabilirsiniz. Alışveriş yorgunları Nuspa'nın deneyimli masözleri ile dinlenebilir, Macfit eğitmenleriyle dans ve spor etkinliğinde eğlenebilirsiniz. Ayrıca 42 Shops'ta yer alan CafeVergnano, Seafood Barba veTacoDepartment'tafestival boyunca 17:30-19:00 arası happyhour'un keyfini çıkarabilirsiniz .

Doğuş Müşteri Sistemleri tarafından geliştirilen yaşam tarzı mobil uygulamasıZUBİZU ayrıcalıklarıyla festival boyunca 5500 ürün arasından seçebileceğiniz kendiniz ,eviniz , çocuğunuz yada sevdikleriniz için Modül İstanbul 'da alışverişlerden indirimler elde edebilirsiniz.

ZUBİZU'nun 2 milyon üyesi; şehrin en özel markalarının yer aldığı Mobil İstanbul'da ayrıcalıklarını yaşamaya devam ederken, markalar ile ilgili haberleri uygulama üzerinden takip edebiliyorlar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şehrin Yeni Alışveriş Ve Tasarım Merkezi: Modül İstanbul 42 Shops           - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement