Şehzadeler 2016 Yılı İlk Toplantısını Gerçekleştirdi - Son Dakika
Yerel

Şehzadeler 2016 Yılı İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Şehzadeler 2016 Yılı İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Şehzadeler Belediyesi 2016 yılı ilk meclis toplantısını Büyükşehir Belediye Meclis salonunda yaptı.

06.01.2016 13:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehzadeler Belediyesi 2016 yılı ilk meclis toplantısını Büyükşehir Belediye Meclis salonunda yaptı. Meclis toplantısında 2016 yılında görev yapacak olan denetim komisyonu üyelerinin seçimi yapıldı. 24 maddenin görüşüldüğü meclis toplantısında Belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere 10 adet yeni araç alınması ile ilgili madde kabul edildi.

Şehzadeler Belediyesi 2016 yılının ilk Belediye Meclis toplantısını Büyükşehir Belediye meclis toplantı salonunda gerçekleştirdi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik toplantıda Aralık ayında belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında Belediye Meclis üyelerini bilgilendirdi.

Şehzadeler Belediyesi olarak Bayırbucak Türkmenleri için başlattıkları yardım kampanyası ile ilgili Belediye meclis üyelerine bilgi veren Başkan Çelik, "Geçtiğimiz ay Şehzadeler Belediyesi AFAD, İlim Yayma Cemiyeti ve Saruhanbey İlim ve Kültür Vakfı ile bir protokol imzalayarak Bayırbucak Türkmenleri için bir yardım kampanyası başlattık. Bu kampanyamıza halkımız ve sivil toplum kuruluşlarımızdan yoğun destek olduğunu gördük. 14 Ocak tarihine kadar bu yardımları almaya devam edeceğiz. Allah nasip ederse 15 Ocak Cuma günü yardım TIR'larımızı Hatay'a yolcu edeceğiz" dedi.

Toplamda 24 maddenin görüşüldüğü toplantıda belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere 10 yeni araç alınması kararı oy birliği ile kabul edildi. Toplantıda Saruhan mahallesinde yapılacak olan imar plan teklifi ile ilgili madde ile ilgili ara komisyonda görüşme talebi kabul edilerek mecliste verilen 15 dakikalık aranın ardından meclis toplantısı devam etti. Ara komisyonda görüşülen imar maddesi CHP grubunun ret oyuna karşın AK Parti ve MHP'nin oy çokluğu ile kabul edildi. Şehzadeler Belediyesi araç envanterinde bulunan BMC marka kamyonetin Ahmetli Belediyesine tahsisi veya satışı ile ilgili Belediye Başkanı ve Belediye Encümenine yetki verilmesi kararı meclisin oy birliği ile kabul edildi. Toplantıda 2016 yılında görev yapacak olan denetim komisyonu üyeliklerine AK Parti Belediye Meclis üyeleri İbrahim Onaylı, Ahmet Engin Demirarslan, Ali Özyiğit, MHP Belediye Meclis üyeleri Ziya Elmalı ve Mustafa Zeybek seçildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehzadeler 2016 Yılı İlk Toplantısını Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement