Şehzadeler Belediyesi Kardeş Şehre Çocuk Oyun Parkı Yapacak - Son Dakika
Güncel

Şehzadeler Belediyesi Kardeş Şehre Çocuk Oyun Parkı Yapacak

Şehzadeler Belediyesi Kardeş Şehre Çocuk Oyun Parkı Yapacak

Şehzadeler Belediyesi Aralık ayı Belediye Meclis toplantısı geçtiğimiz akşam Kültür Merkezi Belediye Meclis salonunda yapıldı.

02.12.2017 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehzadeler Belediyesi Aralık ayı Belediye Meclis toplantısı geçtiğimiz akşam Kültür Merkezi Belediye Meclis salonunda yapıldı. 22 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında kardeş şehir olan Donji Vakuf'a bir adet çocuk oyun parkı yapılması oy birliği ile kabul edildi.

Şehzadeler Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda 22 gündem maddesi görüşüldü. Plan Bütçe Komisyonu'nun 2018 yılı için uygulanacak tarifelerin görüşüldüğü Meclis'te maddeler oybirliğiyle kabul edildi. Meclis'te ayrıca Şehzadeler Belediyesi'nin yurt dışındaki tek kardeş şehri olan Donji Vakuf Belediyesi'ne Çocuk Oyun parkı yapımında kullanılması için maddi destek sağlanması amacıyla Belediye Başkanı'na yetki verilmesi görüşüldü. Oybirliğiyle kabul edilen madde hakkında konuşma yapan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Bizim yurt dışındaki tek kardeş belediyemiz olan Donji Vakuf'a bilindiği gibi daha önce bir adet kapalı spor salonu yapımı için destekte bulunmuştuk. Balkan coğrafyası yakın zamanda savaştan çıkmış bir bölgedir o bölge de yaşayan bizim soydaşlarımız var. Bosna Hersek'te çok Evlad-ı Fatihan yaşamaktadır. Maddi imkanların çok kısıtlı olduğu bu yerlerde bizlerinde imkanlar nispetinde destek olmamız gerekli. Bu nedenle bizim de katkılarımız ile yapılmış olan Spor Salonun açılışında Donji Vakuf'a bir adet çocuk oyun parkı yapılmasını kararlaştırmıştık. O bölgeye ne yapsak azdır" şeklinde konuştu.

Aygül'e büyük vefa

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Manisa'nın unutulmaz Belediye Başkanlarından olan Adil Aygül, Şehzadeler Meclisi tarafından unutulmadı. Başta Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik olmak üzere bütün parti grupları Aygül'ün ailesine ve sevenlerine taziye dileklerini iletti.

Meclis sonuna doğru AK Parti Grup Başkanvekili İbrahim Onaylı elinde çiçekle kürsüye gelerek Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e kentsel tasarım dalında aldığı Yılın Belediye Başkanı ödülü için tebrik etti. Onaylı yaptığı kısa konuşmasında, "Meclisimizde bütün kararlar oy birliğiyle alınıyor. Bu başkanımızın mütevazılığı ve iyi niyetinden kaynaklanıyor" dedi.

Başkan Çelik de bu nazik hareketinden dolayı Onaylı'ya teşekkür ederek, "Bu başarı bütün meclis üyelerimiz ve bütün personelimizle gerçekleşmiştir" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehzadeler Belediyesi Kardeş Şehre Çocuk Oyun Parkı Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...


Advertisement