Şehzadeler İlçe Teşkilatından Başkan Ergün'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Şehzadeler İlçe Teşkilatından Başkan Ergün'e Ziyaret

Şehzadeler İlçe Teşkilatından Başkan Ergün\'e Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırladı.

07.11.2017 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ergün, İlçe Başkanı Özten ve Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.
Milliyetçi Hareket Partisi Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ziyarette bulundu. Başkan Ergün'e cevşen hediye eden İlçe Başkanı Şener Özten, Şehzadeler ilçe Başkanlığı olarak çalışmalara hız verdiklerini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de iş yerinde yaşanan tatsız olay nedeniyle İlçe Başkanı Şener Özten'e geçmiş olsun dileğinde bulundu. Başkan Ergün, "Sıkıntılar her zaman olacaktır. Önemli olan zaman içerisinde bu sorunları aşmaktır. Bütün yönetici arkadaşlarımıza Allah kolaylık versin diyorum. Bu görevler zor görevler. Tabi ki büyükşehir olmamızın avantajını il genelinde yaşıyoruz. Önemli olan sizler bunu sahaya yansıtacak olanlarsınız" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şehzadeler İlçe Teşkilatından Başkan Ergün'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement