Şekame'den Kadınlara Tarih Gezisi - Son Dakika
Yerel

Şekame'den Kadınlara Tarih Gezisi

Şekame\'den Kadınlara Tarih Gezisi

Şehzadeler Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Yeniköy, Yeşilköy ve Tekeliler mahallerinden gelen bayanlara Manisa’nın tarihi mekânlarını gezdirdi.

22.10.2015 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehzadeler Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Yeniköy, Yeşilköy ve Tekeliler mahallerinden gelen bayanlara Manisa'nın tarihi mekanlarını gezdirdi.

Bayanlara yönelik yapmış olduğu sosyal projelerle sıkça adından söz ettiren Şehzadeler Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ( ŞEKAME ) Yeniköy, Yeşilköy ve Tekeliler mahallelerinden gelen 50 bayana Manisa'nın tarihi mekanlarını gezdirdi. Sabah Tarihi Bedesten Meydanında kahvaltı programıyla başlayan gezi tüm gün sürdür. Bayanlara Manisa'nın tarihi ve kültürel zenginliklerini tanıtmayı hedeflediklerini ifade eden ŞEKAME Başkanı Taydaş "Geçtiğimiz yıl başlattığımız bu projemizi belirli aralıklarla sürdürüyoruz. Bu günde Yeşilköy, Tekeliler ve Yeniköy mahallelerimizden 50 bayanımız ile birlikte Tarihi mekanları geziyoruz. Bu nokta da bu gün Bedesten' den başlayarak, Sultan cami, Muradiye cami, Yeni Han, Mevlevihane gibi tarihi mekanlarımızı gezdirdik. Bu konuda bizlere destek veren değerli Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik'e çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu gün bizlerle bir araya gelerek bayanlarımıza hediye takdimi yapan Belediye Başkan yardımcımız Sayın İsmail Önal' a teşekkür ediyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şekame'den Kadınlara Tarih Gezisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement