Seken Kurşunla Ölen Kişinin Otopsi İşlemleri Tamamlandı - Son Dakika
Güncel

Seken Kurşunla Ölen Kişinin Otopsi İşlemleri Tamamlandı

Seken Kurşunla Ölen Kişinin Otopsi İşlemleri Tamamlandı

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde kavga eden iki kişiden birinin silahından çıkan merminin sekerek isabet etmesi sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden kişinin otopsi işlemleri tamamlandı.

18.05.2017 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde kavga eden iki kişiden birinin silahından çıkan merminin sekerek isabet etmesi sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden kişinin otopsi işlemleri tamamlandı.

Edinilen bilgiye göre, dün gece Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde Salih U. ile Mehmet A. arasında çıkan silahlı kavgada, mermilerden biri yoldan geçmekte olan ve ilçede esnaflık yaptığı öğrenilen Müslüm Geze (55) isimli vatandaşa isabet etmiş, boynundan yaralanan Müslüm Geze ambulansla Birecik Devlet Hastanesine, oradan da Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı. Burada tedavi altına alınan yaralı sabaha karşı hayatını kaybetmişti. Şanlıurfa Adli Tıp Kurumuna getirilen cenaze, otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere cenaze aracına konularak memleketi Birecik'e götürüldü.

Kavgaya karışan şahıslardan Salih U.'nun emniyete giderek polise teslim olduğu bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Seken Kurşunla Ölen Kişinin Otopsi İşlemleri Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement