Sekine Evren Çeşmesi'nin Adı 'Soğucak Çeşmesi' Oldu - Son Dakika
Güncel

Sekine Evren Çeşmesi'nin Adı 'Soğucak Çeşmesi' Oldu

Sekine Evren Çeşmesi\'nin Adı \'Soğucak Çeşmesi\' Oldu

Marmaris'te, 7.Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in eşinin ismini taşıyan Sekine Evren Çeşmesi'nin adı, 'Soğucak Çeşmesi' olarak değiştirildi.

06.09.2013 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmaris'te, 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in eşinin ismini taşıyan Sekine Evren Çeşmesi'nin adı, 'Soğucak Çeşmesi' olarak değiştirildi.

Marmaris'in Armutalan Belediyesi'nin Eylül ayı olağan meclis toplantısında, 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in eşinin ismini taşıyan Sekine Evren Çeşmesi'nin adının değiştirilmesi maddesi görüşüldü.Daha önce Sekine Evren Çeşmesi'nin adının 'Soğucak Çeşmesi' yönünde değiştirilmesi konusunda 10 vatandaş başvuru yapmıştı. İmar komisyonuna sevk edilen konu belediyenin Eylül ayı meclis gündemine alındı. Belediye meclis üyelerinin oy birliğiyle aldığı kararla Sekine Evren Çeşmesi'nin ismi "Soğucak Çeşmesi" olarak değiştirildi. Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, çeşmenin önceki adının 'Soğucak Çeşmesi' olduğunu ifade ederek vatandaşların tekrar eski isminin konulması için talepleri olduğunu dile getirdi. Ünlü, "Konuyu meclis gündemine getirdik ve oy birliğiyle değişiklik kararını aldık" dedi.

Emekli olduktan sonra bir süre Marmaris'te yaşayan Evren'in adını taşıyan bir bulvarın ismi de Cumhuriyet Bulvarı olarak değiştirilmişti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sekine Evren Çeşmesi'nin Adı 'Soğucak Çeşmesi' Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement