Seksenler 69. bölüm fragmanı (80'LER SEZON FİNALİ) - Son Dakika
Yerel

Seksenler 69. bölüm fragmanı (80'LER SEZON FİNALİ)

Seksenler 69. bölüm fragmanı (80\'LER SEZON FİNALİ)

TRT 1 Ekranlarının Sevilen dizisi Seksenler 69. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Seksenler yeni bölümde bu hafta neler yaşanacak? Seksenler dizisi 69. Bölümü ile 25 Haziran 2013 Salı akşam TRT 1'de.

25.06.2013 08:26  Güncelleme: 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seksenler TRT 1'de fenomeni olmaya devam ediyor. TRT 1"rin başrollerinde Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Ceyhun Fersoy, Vural çelik, İlker Ayrık, Serhat Kılıç, Ayşe Tolga, Pelin Akil, Doruk Evcim, Tansu Taşkıran, Kerem Yüksel, Müfit Can Saçıntı, Hacı Ali Konuk, Osman Büyükercan, Berat Yenilmez, Onur Dilber, Tolunay Donat, Can Kalaycıoğlu, Can Akçam, Devrim Özcan, Betül Berk oynadıkları, yapımını Birol Güven'in üstlendiği dizisi "Seksenler" 25 Haziran'da TRT 1'de. Seksenler yeni bölümü sevenleri tarafından heyecanla bekleniliyordu.

Seksenler dizisinin bu haftaki 69.bölümü 25 haziran 2013 salı akşamı kaldığı yerden evinize konuk olmaya geliyor.

80'ler 69. bölüm özeti

Bugüne kadar Ergun"dan hiç şüphelenmeyen Rukiye, Ergun ve Nazlı"yı plakçı dükkanında samimi şekilde görünce şok olur! Ergun ve Nazlı aşkı su yüzüne çıkmıştır! Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır! Ergun ve Nazlı"nın birlikte olduğunu anlayan Rukiye"nin tepkisi merak konusuyken, Ergun ve Nazlı"nın Rukiye"nin gerçekleri öğrendiğinden haberi yoktur. Öte yandan Gülden"in nikah günü yaklaşmakta ve Ahmet çok üzülse de Gülden"i engellemek için hiçbir şey yapmamaktadır. Ahmet"in üzülmesine daha fazla dayanamayan Çağatay ve Ergun ise Ahmet"in ağzından Gülden"e mektup yazmaya karar verir…

Yönetmen: Müfit Can Saçıntı

Yapımcı: Birol Güven

Senaryo: Murat Aras

Müzik: Aydın Sarman

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Yerel Seksenler 69. bölüm fragmanı (80'LER SEZON FİNALİ) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement