Sektör, Projelerini 3 Boyutlu Portaldan Sunuyor - Son Dakika
Güncel

Sektör, Projelerini 3 Boyutlu Portaldan Sunuyor

Sektör, Projelerini 3 Boyutlu Portaldan Sunuyor

"Dünyanın ilk ve tek 3 boyutlu konut portalı" olarak Haziran ayında yayına başlayan 3DKonut.com, inşaat sektöründen beklenen ilgiyi gördü.

04.09.2013 09:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kısa bir sürede ülke genelindeki 821 inşaat firmasına ait toplam 1.474 markalı konut projesini sistemine taşıyan site, sunduğu proje sayısını yıl sonuna kadar 2 bine çıkarmayı hedefliyor. 3DKonut.com'da aralarında Vadistanbul, Batışehir, Bosphorus City, Z Office, Vazo Kule, City Center, Kristal Şehir, Koru Florya, Evviva gibi marka projelerin 3 boyutlu modelleri, tüm iç ve dış detaylarıyla haritadaki gerçek yerlerinde, gerçeğe en yakın görüntüleriyle sunuluyor.

Türk ekonomisinin lokomotif sektörlerinden olan inşaat, 3 boyutlu tanıtıma yöneldi. Şu anda aralarında SİNPAŞ GYO, İNANLAR İNŞAAT, BULUT İNŞAAT, AĞAOĞLU İNŞAAT, DAP YAPI, ÖZYURTLAR İNŞAAT, GARANTİ KOZA, KELEŞOĞLU İNŞAAT, ULUHAN GRUP, ÇUKUROVA Gayrimenkul, AKİŞ GYO, GÜL İnşaat gibi sektörün önde gelen isimlerinin de olduğu 800'ü aşkın yapı firması projelerini 3DKonut.com'da, 3 boyutlu olarak sergiliyor.

Sitede, her projenin kendisine ait 3 boyutlu sayfası bulunuyor…

Kullanıcılarına sunduğu proje sayısını yıl sonuna kadar 2 bine çıkarmayı amaçlayan 3DKonut.com'da, her firmanın projelerini detaylı olarak tanıtabildiği ve yönetiminin tamamen kendisinde olduğu 3 boyutlu proje sayfası bulunuyor. Burada; projenin Google Earth üzerindeki 3 boyutlu görüntüsü ile birlikte; proje hakkında genel bilgi, kat ve vaziyet planları, daire tipleri, mimari bilgileri, projeye ait iç, dış mekan ve şantiye görselleri, projenin tanıtım videosu, kataloğu, teknik şartnamesi, fiyat listeleri, satış ofisi iletişim bilgileri, projeye yakın yerlerin neler olduğu ve yapımını gerçekleştiren firma hakkında bilgiye de yer veriliyor.

Devam eden veya yapımı bitip satışa çıkan projeye sahip her inşaat firması, 3DKonut.com'a ücretsiz üye olarak, kendisine ait 3 boyutlu proje ve firma sayfasını hemen kullanmaya başlayabiliyor.

Kullanıcılar, oturdukları yerden onlarca alternatifi yerinde gezebiliyor!

Sahip olduğu basit fakat detaylı tasarımı ile ziyaretçilerine kullanım kolaylığı sunan 3DKonut.com'un en önemli avantajı; farklı linkleri tıklayarak farklı sitelere yönlenmek zorunda kalmadan, yüzlerce konut projesini tek adreste, hemen her detayıyla bir arada gösterebilmesi. Bu sayede konut arayışında olan kullanıcılar, ilgilendikleri inşaat firmasına ait projeyi, haritadaki gerçek yerinde, 3 boyutlu tur eşliğinde detaylı olarak inceleyebiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sektör, Projelerini 3 Boyutlu Portaldan Sunuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement