Sel Sularına Kapılan Otomobil Böyle Görüntülendi - Son Dakika
Güncel

Sel Sularına Kapılan Otomobil Böyle Görüntülendi

Sel sularına kapılmaktan son anda kurtulan başka bir otomobildeki vatandaşların çektiği görüntü KONYA'nın Cihanbeyli İlçesi'nde geçtiğimiz Cumartesi günü etkili olan sağanak yağış bazı mahallelerde sele dönüştü.

07.08.2017 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sel sularına kapılmaktan son anda kurtulan başka bir otomobildeki vatandaşların çektiği görüntü KONYA'nın Cihanbeyli İlçesi'nde geçtiğimiz Cumartesi günü etkili olan sağanak yağış bazı mahallelerde sele dönüştü. İçerisinde 3 kişinin bulunduğu otomobil karayolunu aşan sel sularına kapıldı. Herhangi bir can kaybının yaşanmadığı bu anlar aynı yol üzerinde bulunan ve sel sularına kapılmaktan son anda kurtulan başka bir otomobildeki vatandaşların cep telefonu tarafından saniye saniye görüntülendi.

Cihanbeyli ilçesine bağlı Büyükbeşkavak Mahallesi ve Çimen Mahallesi arasındaki karayolunda çekilen görüntülerde, sağanak yağmur sonrası oluşan sel suları yolu kapladı. Araçların ilerleyemediği yolda içerisinde 3 kişinin bulunduğu otomobil sularının ortasında kaldı. Sürücüsünün geri geri gelmek istediği otomobil akan suyun şiddetine dayanamayarak şarampole sürüklendi. Aynı güzergahta bulunan başka bir araç da geri geri manevra yaparak sel sularına kapılmaktan son anda kurtuldu. Yaşanan bu korku dolu anlar aynı yol güzergahında başka bir araçta bulunan Muhammet Göçmen tarafından cep telefonu ile saniye saniye görüntülendi.

Esnaf olduğunu ve işlerini halletmek için Çimen Mahallesine gittiğini belirten Göçmen, olay anını anlatırken, ??Sel suları birden karayolunu kapladı. Önümüzde seyreden ve içerisinde 3 kişinin bulunduğu otomobil suların ortasında kaldı. Karayolundan şiddetle akan sulara bir süre direndi. Geri geri gelmek istedi ama kurtulamadı. Daha sonra fazla dayanamayarak şarampole sürüklendi. Biz de sel sularına kapılmaktan geri geri gelerek son anda kurtulduk. Sular durulduktan sonra şarampole sürüklenen ve çamura saplanan otomobil kepçe yardımı ile çıkarıldı. Korku dolu dakikalar yaşadık. Olayda can kaybının yaşanmaması çok sevindirici. dedi. - Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sel Sularına Kapılan Otomobil Böyle Görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement