Sela Okunan Caminin Şalterlerinin İndirildiği İddiası - Son Dakika
Güncel

Sela Okunan Caminin Şalterlerinin İndirildiği İddiası

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Güvenlik kamerasında camiye giren kişinin görüntüsü Mehmet Demirezen'in açıklaması Muğla'da sela okunan caminin şalterlerinin indirildiği iddiası FETÖ'nün darbe girişiminin yaşandığı gece Fethiye ilçesinde sela okunan caminin şalterlerinin indirildiği iddiasıyla inceleme başlatıldı FETÖ'nün darbe girişiminin yaşandığı gece Muğla'nın Fethiye ilçesinde sela okunan caminin şalterlerinin indirildiği iddiasıyla inceleme başlatıldı.

21.07.2016 18:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Güvenlik kamerasında camiye giren kişinin görüntüsü

Mehmet Demirezen'in açıklaması Muğla'da sela okunan caminin şalterlerinin indirildiği iddiası

FETÖ'nün darbe girişiminin yaşandığı gece Fethiye ilçesinde sela okunan caminin şalterlerinin indirildiği iddiasıyla inceleme başlatıldı

FETÖ'nün darbe girişiminin yaşandığı gece Muğla'nın Fethiye ilçesinde sela okunan caminin şalterlerinin indirildiği iddiasıyla inceleme başlatıldı.

Yeşil Üzümlü Mahallesi sakinlerinden Mehmet Demirezen, gazetecilere yaptığı açıklamada, darbe girişiminin yaşandığı gece, Türkiye genelinde olduğu gibi mahallelerinde de sela okunduğunu söyledi. Darbe gecesi mahallelerindeki camiye giren bir kişinin selayı engellemek amacıyla şalterini indirerek elektriği kestiğini belirten Demirezen, konuyla ilgili cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunduğunu kaydetti.

Demirezen, "Durumu Fethiye Kaymakamlığı ve müftülüğe de bildirdim. Bu insanların cezalandırılmasını ve bir daha böyle bir olay gerçekleştirildiği zaman ezana, bayrağa, cumhuriyetimize dokunacak insanlara ibret olmasını istiyorum." diye konuştu.

Fethiye Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu ise mahalleden bir vatandaşın savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu ve durumu kendilerine ilettiğini söyledi. Kadıoğlu, konuyla ilgili kendi personelleri hakkında idari işlem başlattıklarını bildirdi.

Jandarma, şalteri indiren kişinin kimliğinin tespiti için çalışmalarını sürdürüyor.

Yeşil Üzümlü Mahallesi'nde Selçuklu Camisi'nin güvenlik kameralarına yansıyan görüntüde, caminin önüne jandarma aracıyla gelen kişi, elinde fenerle camiye giriyor. Kişi, içeri girdikten kısa süre sonra tüm ışıklar kapanıyor ve güvenlik kamerası kayıttan çıkıyor.

Sela Okunan Caminin Şalterlerinin İndirildiği İddiası
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sela Okunan Caminin Şalterlerinin İndirildiği İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement