Selahattin Demirtaş'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: "Sen Sevmeyi, Ağlamayı, Sarılmayı, Merhameti Unuttun...Biz Kendi Yaralarımızı Sararız, Sen Gölge... - Son Dakika
Güncel

Selahattin Demirtaş'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: "Sen Sevmeyi, Ağlamayı, Sarılmayı, Merhameti Unuttun...Biz Kendi Yaralarımızı Sararız, Sen Gölge...

Selahattin Demirtaş\'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan\'a: "Sen Sevmeyi, Ağlamayı, Sarılmayı, Merhameti Unuttun...Biz Kendi Yaralarımızı Sararız, Sen Gölge...

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, “Sorun ne biliyor musun Erdoğan? Sen sevmeyi, ağlamayı, sarılmayı, merhameti unuttun. Biz 85 milyon, seninle başka dünyaların insanlarıyız, insanlığı unuttun. Sorun sensin Erdoğan. Çözüm ne biliyor musun Erdoğan? Yasaklama, engelleme, hakaret, tehdit etme, küfretme. Çekil aradan. Biz kendi yaralarımızı sararız, sen gölge etme yeter. Allah rızası için düş artık bu halkın yakasından Erdoğan” açıklamasını yaptı.

09.02.2023 11:45  Güncelleme: 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Sorun ne biliyor musun Erdoğan? Sen sevmeyi, ağlamayı, sarılmayı, merhameti unuttun. Biz 85 milyon, seninle başka dünyaların insanlarıyız, insanlığı unuttun. Sorun sensin Erdoğan. Çözüm ne biliyor musun Erdoğan? Yasaklama, engelleme, hakaret, tehdit etme, küfretme. Çekil aradan. Biz kendi yaralarımızı sararız, sen gölge etme yeter. Allah rızası için düş artık bu halkın yakasından Erdoğan" açıklamasını yaptı.

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, tutuklu bulunduğu Edirne Cezaevi'nden avukatları aracılığıyla kullandığı sosyal medya hesabından deprem bölgelerine yapılan yardım çalışmalarıyla ilgili Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirdi. Demirtaş'ın paylaşımları şöyle:

"Sorun ne biliyor musun Erdoğan? Memleketin tüm yetkileri senin elinde, dünyanın yardımını topluyoruz da seni aşıp kardeşlerimize ulaştıramıyoruz. Sorun sensin Erdoğan.

"SORUN SENSİN ERDOĞAN"

Sorun ne biliyor musun Erdoğan? Sen dehşet acılar yaşayan insanlara baktığında evladını, anneni, babanı, canları görmüyorsun. Onları birer oydan ibaret nesneler olarak görüyorsun. Sorun sensin Erdoğan.

"SEN SEVMEYİ, AĞLAMAYI, SARILMAYI, MERHAMETİ UNUTTUN"

Sorun ne biliyor musun Erdoğan? Sen sevmeyi, ağlamayı, sarılmayı, merhameti unuttun. Biz 85 milyon, seninle başka dünyaların insanlarıyız, insanlığı unuttun. Sorun sensin Erdoğan.

"ÇEKİL ARADAN. BİZ KENDİ YARALARIMIZI SARARIZ"

Çözüm ne biliyor musun Erdoğan? Yasaklama, engelleme, hakaret, tehdit etme, küfretme. Çekil aradan. Biz kendi yaralarımızı sararız, sen gölge etme yeter. Allah rızası için düş artık bu halkın yakasından Erdoğan!"

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Selahattin Demirtaş'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: 'Sen Sevmeyi, Ağlamayı, Sarılmayı, Merhameti Unuttun...Biz Kendi Yaralarımızı Sararız, Sen Gölge... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement