Selçuk, 2014-2015 Eğitim-öğretim Yılı Mezunlarını Uğurluyor - Son Dakika
Yerel

Selçuk, 2014-2015 Eğitim-öğretim Yılı Mezunlarını Uğurluyor

Selçuk, 2014-2015 Eğitim-öğretim Yılı Mezunlarını Uğurluyor

Selçuk Üniversitesi (SÜ) 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet törenleri, Turizm Fakültesi ile başladı.

08.05.2015 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selçuk Üniversitesi (SÜ) 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet törenleri, Turizm Fakültesi ile başladı.

Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen mezuniyet törenine Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Çukurçayır, dekanlar, meslek yüksekokulları ve yüksekokulların müdürleri, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

"TURİZM FAKÜLTESİ ARTIK RÜŞTÜNÜ İSPAT EDİYOR"

Törenin açılışı konuşmasını yapan Dekan Prof. Dr. Mehmet Akif Çukurçayır, "Turizm Fakültemizin bu yıl ikinci kez mezun veriyor olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Bugünün elbette ki çok özel bir anlamı var. Çünkü Turizm Fakültemiz artık rüştünü ispat ediyor ve turizm sektörüne değerli elemanlar kazandırıyor. Fakültemiz turizm sektöründe söz sahibi olmak ve etkili işler yapmak adına büyük çaba göstermektedir" dedi.

"BAŞARILI BİR İNSAN OLMAK AYRICALIKTIR VE ÇABA İSTER"

Sözlerinde aileler ve öğrencilere de seslenerek devam eden Prof. Dr. Çukurçayır, "Özenle ve zorluklarla yetiştirdiğimiz evlatlarınızın istikballeriyle ilgili bir korku duymayın. Bugüne kadar onlar yaptıkları işlerle hep bizim takdirimizi kazandılar, hedefleri için zamanı ve olanakları çok iyi planladılar. Evlatlarınızla gurur duyabilirsiniz. Siz değerli öğrencilerim, şunu hiçbir zaman unutmayın ki dürüst, çalışkan ve üretken insan bir değerdir. Kendinize arkadaşlarınıza, ailenize inanın, güvenin, gelecekten korkmayın, zorluklarla mücadele etme gücünüzü hiç kaybetmeyin. Biliyorsunuz ki iyi ve başarılı bir insan olmak ayrıcalıktır ve çaba ister" diye konuştu.

"ENERJİMİZİ YÜKSEK, TURİZMCİ RUHUMUZU DİRİ TUTALIM"

Ardından mezun öğrenciler adına konuşmayı ise fakülte birincisi Ersin Aziz yaptı. Sözlerine öğretim üyelerine teşekkür ederek başlayan Aziz, "Bizler sizden yalnızca akademik anlamda disiplini, sorgulamayı ve eleştirel düşünceyi öğrenmedik, hoşgörüyü, özgürlüğü, mesleğin inceliklerini de öğrendik. Sizlere çok teşekkür ediyoruz. Kıymetli arkadaşlarım, bizler farklı zorluklardan ağır sınavlardan geçerek bu günlere geldik. Bundan sonra da enerjimizi yüksek, turizmci ruhumuzu diri tutarak istihdam koşullarımız ne olursa olsun çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

KEPLER HAVAYA

104 öğrencinin diploma aldığı mezuniyet töreninde açılış konuşmalarının ardından müzik dinletisine yer verildi. Ardından Fakülte birincisi Ersin Gazi, ikincisi Aybegüm Nevruz Önal ve üçüncüsü Seçil Altay'ın teşekkür belgesi ve diplomalarını Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Çukurçayır'ın elinden aldı. Öğrenciler sırasıyla öğretim üyelerinin elinden diplomalarını alarak hep birlikte keplerini havaya fırlattı ve mezuniyet coşkusunu doyasıya yaşadı. Öğrenciler mezun olmanın hüznünü ve sevincini yaşarken aileleri de onları yalnız bırakmadı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selçuk, 2014-2015 Eğitim-öğretim Yılı Mezunlarını Uğurluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement