Selçuk Bayraktar, T3 Vakfı'nın İBB ile olan protokolünü feshettiğini açıkladı - Son Dakika
Güncel

Selçuk Bayraktar, T3 Vakfı'nın İBB ile olan protokolünü feshettiğini açıkladı

T3 Vakfı, İBB ile arasındaki ortak hizmet protokolünü tek taraflı olarak feshettiğini duyurdu. Konuya ilişkin T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, "Haksızlık karşısında susarak yalan ve iftiranın tarafında saf tutanlarla yolumuzu ayırdık. Deneyap öğrencilerimiz endişe etmesin. Eğitimleri en iyi şartlarda devam edecek" dedi.

13.05.2020 22:29  Güncelleme: 10:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı'nın (T3 Vakfı) Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Vakfımıza yönelik iftiralara sessiz kalan, hakikati kamuoyuna duyurmaktan imtina eden İBB ile aramızdaki ortak hizmet protokolünü tek taraflı feshettik" denildi.

T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar da konuyla ilgili Twitter hesabından bir açıklama yaptı.

İFTİRANIN TARAFINDA SAF TUTANLARLA YOLUMUZU AYIRDIK

Bayraktar, "Haksızlık karşısında susarak yalan ve iftiranın tarafında saf tutanlarla yolumuzu ayırdık. Deneyap öğrencilerimiz endişe etmesin Eğitimleri en iyi şartlarda devam edecek." dedi.

Bir gönüllünün dahi alın terinin heba olmayacağını belirten Bayraktar, "#MilliTeknolojiHamlesi hedefimizden asla geri dönmeyeceğiz!" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, İBB ile T3 Vakfı arasındaki Deneyap Teknoloji Atölyelerine ilişkin iş birliği hakkındaki CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın dile getirdiği bağış iddialarının asılsız olduğunu söyleyerek İmamoğlu'na çağrı yapmıştı.

"YA TEKZİP EDİN YA DA SÖZLEŞMEYİ FESHEDERİZ"

Ağbaba'nın iddialarına ilişkin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu tekzip etmeye davet eden Bayraktar, şunları kaydetti:

"Kimseden bir kuruş bağış, 1 metrekare yer devir veya tahsis almadık. Bilakis ortak hizmetlere emek ve maddi destek verdik, vermeye devam ediyoruz. İBB'de 11 aydır partinizin belediye başkanı var. Deneyap'lar halen İBB'nin 11 kültür merkezinde açık. Bize aktarılan tek kuruş varsa, hukuksuzluk varsa neden hala kapatmadınız? İBB neden bu hizmetlerin reklamını her mecrada yapmaya devam ediyor? Sayın Ekrem İmamoğlu bu şahsın ahlaksız iftiralarını tekzip etmeyecekseniz biz T3 Vakfı olarak iş birliği protokolünü tek taraflı feshedeceğiz. Ücretsiz mekan sağlamaya hazır binlerce gönüllümüz var."

Selçuk Bayraktar, T3 Vakfı\'nın İBB ile olan protokolünü feshettiğini açıkladı

Son Dakika Güncel Selçuk Bayraktar, T3 Vakfı'nın İBB ile olan protokolünü feshettiğini açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Pınarbaşı'nda Ziyaretlerde Bulundu
    13:05 Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Pınarbaşı'nda Ziyaretlerde Bulundu

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Pınarbaşı ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Büyükkılıç, Sosyal Yaşam Merkezi'ni ziyaret ederek kursiyerlerle sohbet etti ve esnafı ziyaret ederek park ve bahçe düzenlemelerini inceledi.

  • Serdivan'da kaydedilen uyuşturucu partisi görüntülerinde yer alan 2 kadın da yakalandı
    13:05 Serdivan'da kaydedilen uyuşturucu partisi görüntülerinde yer alan 2 kadın da yakalandı

    Sakarya'nın Serdivan ilçesinde bir evde kaydedilen ve sosyal medyada paylaşılan uyuşturucu partisi görüntülerinde yer alan 2 kadın da polis tarafından yakalandı. Şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı ancak adli işlemleri devam ediyor.

  • Elazığ'da 3 Yıl 4 Ay Hapis Cezası Bulunan Zanlı Yakalandı
    13:04 Elazığ'da 3 Yıl 4 Ay Hapis Cezası Bulunan Zanlı Yakalandı

    Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada, 'Açıkta Bırakılmış Eşya Hakkında Hırsızlık' suçundan 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir zanlı yakalandı. Zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Bursa'da şafak operasyonunda 113 kişi yakalandı
    13:04 Bursa'da şafak operasyonunda 113 kişi yakalandı

    Bursa'da polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen şafak operasyonunda, aranan firari hükümlü ve şüphelilere yönelik yapılan baskınlarda 113 kişi yakalandı. Operasyonda, hırsızlık, dolandırıcılık, yağma, kasten öldürme, kasten yaralama, dolandırıcılık ve siber suç gibi suçlardan arananlar bulundu. Firari hükümlüler cezaevine teslim edilirken, zanlılar hakkında işlemler devam ediyor.

  • Yalova'dan Şırnak'a Örülen Bereler Askerlere Ulaştırıldı
    13:03 Yalova'dan Şırnak'a Örülen Bereler Askerlere Ulaştırıldı

    Yalova'nın Çınarcık ilçesinde yaşayan Selma Özmen'in ördüğü 39 berenin terörle mücadelede görev yapan askerlere ulaştırılması sağlandı. Bereler, Yalova İl Jandarma Komutanlığı tarafından Şırnak'taki üs bölgesine gönderildi ve askerlere teslim edildi. Özmen'in duyarlılığı askerler tarafından teşekkür edildi.

  • Kırklareli'nde Yolcu Otobüsü Devrildi: Çok Sayıda Ambulans ve İtfaiye Ekibi Sevk Edildi
    13:03 Kırklareli'nde Yolcu Otobüsü Devrildi: Çok Sayıda Ambulans ve İtfaiye Ekibi Sevk Edildi

    Kırklareli'nde Metro Turizm'e ait X3362KC plakalı yolcu otobüsü Kavaklı beldesi Koru mevkisinde yoldan çıkarak devrildi. Kazanın haber edilmesi sonrası olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ekibi, ambulans sevk edildi.


Advertisement