Selçuk İnan'ın Çapkınlığı Başına Dert Oldu! Karısı Kadınların Peşine Düştü - Son Dakika
Magazin

Selçuk İnan'ın Çapkınlığı Başına Dert Oldu! Karısı Kadınların Peşine Düştü

Geçtiğimiz aylarda otel yakalanan Selçuk İnan'ın çapkınlığı başına dert oldu. Selçuk'un eşi otelden kamera görüntülerini istedi.

17.12.2017 13:53  Güncelleme: 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İki ay önce çapkınlık iddiasıyla gündeme gelen Selçuk İnan'ın eşi Cemre İnan ihanet görüntülerinin peşine düştü. Haberlerde adı geçen kulüp ve otelden kamera kayıtlarını isteyen Cemre İnan olumsuz yanıt aldı.

500 BİN TL'LİK TEKTAŞLA KENDİNİ AFFETTİRMİŞTİ

Galatasaraylı futbolcu Selçuk İnan, yaklaşık iki ay önce Ortaköy'deki bir kulüpte iki kadınla eğlendiği, geceye onlarla birlikte bir otelde devam etmek istediği ancak fotoğraflarını çeken muhabirler yüzünden otele bir türlü giremediği haberleriyle gündeme gelmişti. Evli futbolcunun haberlerden sonra kendisini affettirmek için eşi Cemre İnan'a 500 bin TL'lik tektaş aldığı iddiası da basına yansımıştı.

KAMERA KAYITLARININ PEŞİNE DÜŞTÜ

Çapkınlık gecesinin ardından Cemre İnan'ın ünlü futbolcuya çok sert tepki gösterdiği ortaya çıktı. İddiaya göre o dönem yurtdışında olan Cemre İnan, çapkınlığı inkar eden eşinin söylediklerine inanmadı ve İstanbul'a döner dönmez haberlerde adı geçen kulüp ile otelin kamera kayıtlarının peşine düştü. Her iki işletmeden de görüntüleri isteyen İnan, olumsuz yanıt alıp iddiaları kanıtlayamayınca evliliğe devam kararı aldı.

"EVLİLİĞİMİZ BİTER"

Cemre İnan'ın Selçuk İnan'a "Bu sana son ikazım, bir daha adın böyle bir olaya karışırsa evliliğimiz biter" dediği söyleniyor.

Cemre İnan o görüntülerin peşine düştü




Selçuk İnan\'ın Çapkınlığı Başına Dert Oldu! Karısı Kadınların Peşine Düştü

Son Dakika Magazin Selçuk İnan'ın Çapkınlığı Başına Dert Oldu! Karısı Kadınların Peşine Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • tendürek komandosu: selçuk adam ol adam kumarı ve gece hayatını bırak ailene sarıl ve futbolunu oyna koşacak halin yok mezarlıklar senin gibi futbolcularla dolu 6 0 Yanıtla
  • TUNÇ06: Para şımartmışş...bun dan sporcu olmaz.. 5 0 Yanıtla
  • İsimsiz: Kesinlikle katılıyorum anlaşamiyorsan boşan gitsin böyle insanlar yeni nesili çok etkiliyor yazık sizlere örnek olacağınız yerde neler yapıyorsunuz aldatan erkekler ve aldatan kadınlar Dünya size haram bence.... 4 0 Yanıtla
  • zerdüşt: yav ne uğraşıyon boşa .yap misillemeni o düşünsünn hem değişiklik olur.:)) 2 1 Yanıtla
  • Rizeli: Aklını başına al.cocuk yap devrin geçer 5 kuruşa elaleme muhtacolutlrsun kimse yüzüne bakmaz.kim onun ucunu bulmuş. Akıl bak yabancı futbolculara eğitim disiplin. 2 0 Yanıtla

Advertisement