Selçuk Özdağ: 1 Kasım, Tarihimizin En Önemli Seçimi - Son Dakika
Yerel

Selçuk Özdağ: 1 Kasım, Tarihimizin En Önemli Seçimi

Selçuk Özdağ: 1 Kasım, Tarihimizin En Önemli Seçimi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Kütahya’nın Domaniç ilçesine bağlı Çarşamba köyünde metfun Hayme Ana’nın kabrini ziyaret etti.

26.10.2015 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Kütahya'nın Domaniç ilçesine bağlı Çarşamba köyünde metfun Hayme Ana'nın kabrini ziyaret etti.

Özdağ, Ertuğrul Gazi'nin annesi, Osman Gaz'nin ninesi, Güdüz Alp'in hanımı Hayma Ana'nın kabri başında, AK Parti Kütahya milletvekilleri ve adayları Şükrü Nazlı, İshak Gazel, Ahmet Tan ve Vural Kavuncu ile AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, AK Parti Domaniç ilçe Başkanı Yurdagül Bakkal ile birlikte dua etti.

Daha sonra Domaniç ilçe merkezine geçen Özdağ, esnafları ziyaret ederek, 1 Kasım seçimleri için vatandaşlardan destek istedi.

İlçe meydanında halka seslenen Özdağ, "1 Kasım seçimleri çok önemli. Egemen güçler bir araya gelerek, bizi 7 Haziran'da tek başına iktidar yaptırmadı. HDP bir projeydi ve bu projeye göre HDP barajı aşacak, AK Parti tek başına iktidar olamayacak ve anayasayı tek başına değiştiremeyecek, bütün kalkınma hamleleri yarım kalacaktı. O büyük barajlar, havalimanları, askeri ve teknolojik hamleler yarım kalacaktı. Saadet Partililer, Büyük Birlik Partililer, Devlet Bahçeli'nin 'hayır'larından rahatsız olan milliyetçiler, Müslüman ve demokrat Kürtler, milli solcular, ay yıldız sevdalı sosyalistler, gelin birlikte egemen güçlerin karşısında AK Parti'de birleşelim. Mustafa Kemal ve arkadaşlarının İstiklal Harbi'ndeki mücadelenin benzeri bugün yapılıyor. Vatanımız tehlikede, milli bütünlüğümüz tehlikede, kalkınma hamlemiz tehlikede. Biz büyürsek Türk dünyası büyür, biz ayağa kalkarsak Araplar kalkar, biz ayağa kalkarsak Kürtler kalkar, Afrikalılar kalkar, Balkanlar kalkar. Biz diz çökersek her şey biter" diye konuştu. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selçuk Özdağ: 1 Kasım, Tarihimizin En Önemli Seçimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement