Selçuk Şahin, Gençlerbirliği'nin Hedefine Katkı Yapmak İstiyor - Son Dakika
Spor

Selçuk Şahin, Gençlerbirliği'nin Hedefine Katkı Yapmak İstiyor

Selçuk Şahin, Gençlerbirliği\'nin Hedefine Katkı Yapmak İstiyor

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nin yeniden kadrosuna kattığı deneyimli futbolcu Selçuk Şahin, "Kulübümün Süper Lig'e çıkma hedefine destek vermek istedim." dedi.

12.07.2018 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selçuk Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gençlerbirliği'nin  sevdiği, bildiği, güzel günlerinin geçtiği bir kulüp olduğunu belirterek, "Başka  alternatiflerim de vardı ancak Gençlerbirliği'ni tercih ettik. Alt ligde  oynamakta kararsızdım ama Gençlerbirliği bende farklı bir yere sahip." diye  konuştu.
Kırmızı-siyahlı takımın tekrar Süper Lig'e çıkabilecek kadro ve  kurumsal yapıya sahip olduğuna vurgu yapan 37 yaşındaki futbolcu, "Kulübümün  Süper Lig'e çıkma hedefine destek vermek istedim. Zaten kulüpten istemeden  ayrılmıştım. O günün şartları nedeniyle kalmak istememe rağmen olmamıştı."  ifadelerini kullandı.
Başkent ekibinin, onursal başkanı İlhan Cavcav'ın adının verildiği  sezonda küme düşmesinin çok üzücü olduğunu dile getiren Selçuk, "Kötü şeyler  oldu. Başkanın adının verildiği sezonda bu olmamalıydı." dedi.
"Bu kulüp her şeyi başarır"
Selçuk Şahin, Gençlerbirliği camiasının düştüğü yerden kalkabilecek  güce sahip olduğuna vurgu yaptı.
Kırmızı-siyahlı takımın sezon sonunda Süper Lig'e döneceğine  inandığını dile getiren Selçuk, "Camia hedefin etrafında birleşirse bu kulüp her  şeyi başarır. Kurumsal yapısı oturan kulüpler, sıkıntılı süreçler yaşasa da böyle  dönemleri arkada bırakabilirler. Gençlerbirliği bu konularda çok ileri bir  noktada." şeklinde konuştu.
Ankara'yı kendisi gibi eşinin de çok sevdiğini aktaran Selçuk, şunları  kaydetti:
"Eşimin de burada çok arkadaşı var. Tanıdığımız, bildiğimiz,  sevdiğimiz bir kente geldik. İkimiz de Ankara'yı seviyoruz, Gençlerbirliği'ni  seviyoruz. Şartlar olumlu. Umarım sezon sonuna kadar her şey istediğimiz gibi  gider ve sezon sonunda taraftarımızla Süper Lig'e en kısa sürede dönmenin  mutluluğunu yaşarız. Gençlerbirliği'ne geri döndüm. Umarım kulübüm de gelecek  sezon yeniden Süper Lig'e döner."
Selçuk Şahin, kırmızı-siyahlı takımda yine "21" numaralı formayı  giyeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Selçuk Şahin, Gençlerbirliği'nin Hedefine Katkı Yapmak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement