Selçuk Turizm'de Oryantasyon Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Selçuk Turizm'de Oryantasyon Eğitimi

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Turizm Fakültesini kazanan öğrenciler için 2014 2015 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle Süleyman Demirel Kültür Merkezi Malazgirt Salonu’nda oryantasyon toplantısı düzenledi.

29.09.2014 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Turizm Fakültesini kazanan öğrenciler için 2014-2015 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle Süleyman Demirel Kültür Merkezi Malazgirt Salonu'nda oryantasyon toplantısı düzenledi.

Toplantı Turizm Fakültesi'nin barkovizyon gösterisiyle başladı.

Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Çukurçayır, fakültenin 3 yıl önce 97 öğrencisi olduğunu, bugün ise yaklaşık 900 öğrencisi bulunduğunu dile getirdi.

Turizm Fakültesi ailesinin her geçen yıl büyüdüğünü belirten Çukuçayır, "İlk mezunlarımızı bu yıl verdik. Öğrencilerimizin üniversite, fakülte ve kazandığı bölümleri tanıması ve kısa sürede okula adapte olmaları eğitim hayatına ve başarısına da pozitif etki yapmaktadır. Bu nedenle oryantasyon toplantılarımızı önümüzdeki yıllarda da sürdüreceğiz" dedi.

Öğrencilere tavsiyelerde de bulunan Çukurçayır, başarılı olmak için ortaya bir ideal koymak ve onun için çaba harcamak gerektiğini vurguladı.

Motivasyonu kıran ve çalışmaları engelleyen her etmenden uzak durmak gerektiğine işaret eden Çukurçayır, "4 yıl çok çabuk geçer ve bu 4 yıllık süreçte ne kadar çaba gösterirseniz gelecekte mesleğinizde o kadar başarılı olursunuz. Hepinize başarılar diliyorum" dedi.

Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mete Sezgin ve Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Abdullah Karaman da öğrencilere bölümleri ile ilgili ayrıntılı bilgi verdi. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Selçuk Turizm'de Oryantasyon Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement