Selçuk'un Tübitak Başarısı - Son Dakika
Yerel

Selçuk'un Tübitak Başarısı

Selçuk\'un Tübitak Başarısı

Selçuk Üniversitesi (SÜ)’nin, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Araştırma Destek Programları Başkanlığı’nca (ARDEB) desteklenen proje sayısı son 5 yılın en yüksek seviyesine ulaştı.

17.12.2015 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selçuk Üniversitesi (SÜ)'nin, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Araştırma Destek Programları Başkanlığı'nca (ARDEB) desteklenen proje sayısı son 5 yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Üniversitede 2015 Kasım sonu verilerine göre bu yıl önerilen projelerden 36'sı desteklenmeye değer görüldü.

TÜBİTAK ARDEB destek verilerine göre Selçuk Üniversitesi'ne ait 2011'de 28, 2012'de 22, 2013'te 30, 2014'te 32, bu yıl kasım sonu itibariyle ise 36 proje desteklenerek destek bütçesi için 7 milyon 936 bin 977 lira ayrıldı.

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, Selçuk Üniversitesi'nin bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda emin adımlarla ilerlediğini söyledi. Üniversitenin her alanda bugünkünden çok daha ileri düzeylere gidebilecek sinerji ve potansiyele sahip olduğunu ifade eden Prof. Dr. Gökbel, "Bu veriler üniversitemizin gelişmişlik düzeyinin göstergelerinden biridir. Selçuk Üniversitesi bilim dünyasındaki yerini ve önemini sağlamlaştırmaya devam etmektedir. Bu başarıda emeği geçen tüm akademik ve idari personelimize teşekkür ediyorum" dedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selçuk'un Tübitak Başarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement