Selçuklu Mahallesi'nin Su Sorunu Çözüldü - Son Dakika
Yerel

Selçuklu Mahallesi'nin Su Sorunu Çözüldü

Selçuklu Mahallesi\'nin Su Sorunu Çözüldü

Bitlis’in Adilcevaz Belediyesi, Selçuklu Mahallesi’ndeki su sorununu çözdü.

22.01.2015 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Adilcevaz Belediyesi, Selçuklu Mahallesi'ndeki su sorununu çözdü.

İlçe Kaymakamı Özer Özbek, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, AK Parti İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu ve belediye meclis üyeleri, su sorunu sona eren Selçuklu Mahallesi'nde incelemelerde bulundu. Burada bir açıklama yapan Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Selçuklu Mahallesi'nin su sıkıntısını çözdükleri için mutlu olduklarını dile getirerek, "İlçemizin Selçuklu Mahallesi'nde su sıkıntısı yaşanmaya başlandı. Bunun için bir formül bulmamız gerekiyordu. Aynı zamanda Selçuklu Mahallesi'nin üst kısmında bulunan içme suları maalesef yeterli değildi. Tek çaremiz Adilcevaz merkezden gelen sulardan buraya bir ilave kaynak yapmamız gerekmekteydi ve bunun için 2 kilometrelik mesafeden ilçemizin Kaleboynu Mahallesi'nden kış şartlarında kendi personelimizin çalışmalarıyla buraya su getirttik. Ekibimizin özverili çalışmaları neticesinde burayı yapıp bitirdik. Artık Selçuklu Mahallemizin su problemi şimdilik bitti. İnşallah ileriki zamanlarda tüm ilçemizin su problemini karşılayacak şekilde projelerimiz var. Bunları hayata geçirdikten sonra Adilcevaz'da içme suyu, kanalizasyon ve sulama suyu sıkıntılarımız 2016 yılında bitecektir. Ben bu tesisin yapılmasında emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Gerçekten çok kısa zamanda bunu yaptılar. Artık bu gibi şeylere alışık olacağız. Artık bundan böyle çok kısa zamanda Adilcevaz'da çok güzel şeyler olacak. İnşallah bu dönem hepimizin daha güzel yaşayabileceği bir dönem olacak. Yapılan çalışmalar sonrası Selçuklu Mahallemize gelen suyun vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum ve hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek ise, vatandaşların hizmet konusunda daha sabırlı olmaları gerektiğine değinerek, "Belediye Başkanımız, Karayolları Bölge Müdürlüğü yaptığı dönemlerde ilçemize yaptığı hizmetlerle kendisini göstermiştir. Bu konularda bizim biraz daha anlayışlı olmamız lazım. Adnan Göksoy da bizim bir ağabeyimizdi, ilçemizin bir değeri ve arkadaşımızdır. Onunda yaptığı hizmetler oldu. Tabi belediye bir devlet kurumudur. Belediyemiz devlet kanunları çerçevesinde çalışmalar yaptığı için belediyemizin önceki dönemden kalma bazı sıkıntıları vardır. Başkanımızın bu sıkıntıları aşmadan beklentilere cevap vermesi çokta mümkün olmuyor. Yani her şey istediğimiz gibi bir seferde olmuyor. İnşallah başkanımız hazirana kadar çok güzel şeyler yapacaktır. Bu bir seçim yatırımı değil, vatandaşlar haklarını seçimden önce almış olacaklar. Belediye Başkanı ve ekibine bizimde biraz sabır göstermemiz ve yardımcı olmamız lazım. Daha göreve başlayalı dokuzuncu ayında olan böyle değerli bir başkanı sahipsiz bırakmamız lazım. Bu anlamda ben elimden geldikçe destek vermeye çalışıyorum. Hep birlikte bu ilçeye hizmet etmek için çalışıyoruz. İnşallah bu ilçede daha güzel şeyler olacak" diye konuştu.

Selçuklu Mahallesi Muhtarı Mehmet Yapan ise, yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Necati Gürsoy'a ve emeği geçenlere teşekkür etti. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selçuklu Mahallesi'nin Su Sorunu Çözüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement