Selçuklu, Yıldızlar Bisiklette Şampiyon - Son Dakika
Yerel

Selçuklu, Yıldızlar Bisiklette Şampiyon

Selçuklu, Yıldızlar Bisiklette Şampiyon

Türkiye Bisiklet Federasyonunun 2014 yılı faaliyetleri kapsamında Mersin’de yapılan şampiyonada Selçuklu Belediyesi yıldızlar kategorisinde, takım halinde Yıldız A’da birinci ve Yıldızlar B’de ise ikinci, ferdi yarışlarda da 2 ikincilik ve 2 üçüncülük elde etti.

17.02.2014 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Bisiklet Federasyonunun 2014 yılı faaliyetleri kapsamında Mersin'de yapılan şampiyonada Selçuklu Belediyesi yıldızlar kategorisinde, takım halinde Yıldız A'da birinci ve Yıldızlar B'de ise ikinci, ferdi yarışlarda da 2 ikincilik ve 2 üçüncülük elde etti.

Türkiye Bisiklet Federasyonunun 2014 yılı faaliyetleri geçtiğimiz hafta sonu Mersin Erdemli de yapılan yarışlarla başladı. Ülkemizde faaliyet gösteren kulüplerinin tümünün yer aldığı şampiyonada Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü'de yıldızlar kategorisinde mücadele etti. Yıldız A ve Yıldız B ile 2 takım halinde 15 sporcu ile şampiyonada yer alan Selçuklu Belediyespor Kulübü takım halinde Yıldızlar A'da birinci ve Yıldızlar B'de ise ikinci oldu.

Yarışların ilk günün de gerçekleştirilen yol yarışlarında ferdi kategorisinde H. İbrahim Dilek ikinci olurken, Hikmet Erdoğan üçüncü oldu. 2. gün yapılan kriteryum yarışlarında ise Hikmet Erdoğan ikinci, H. İbrahim Dilek ise üçüncü oldu.

Selçuklu Belediyepor Kulübünün yıldızlar kategorisinde elde ettiği başarılı sonuçlar büyük taktir toplarken, Selçuklu Belediyesipor Kulübü Yönetimi yaptığı açıklamada, sezon açılış yarışlarında elde edilen başarılı sonuçlar nedeniyle sporcuları ve antrenörleri tebrik etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selçuklu, Yıldızlar Bisiklette Şampiyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement