Selde Kaybolan Iki Kişi 13 Gündür Aranıyor - Son Dakika
Güncel

Selde Kaybolan Iki Kişi 13 Gündür Aranıyor

Mersin'deki selde kaybolan biri çocuk 2 kişiyi arama çalışmaları aralıksız devam ediyor.

10.01.2017 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'deki selde kaybolan biri çocuk 2 kişiyi arama çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Kentte 29 Aralık 2016'daki yağışların beraberinde getirdiği selde otomobillerinin Yalınayak Deresi'ne düşmesi sonucu yaşamını yitiren Serkan ve Fatma Genç çiftinin aynı araçtaki 4 yaşındaki kızları Miray Genç ile 25 yaşındaki yakınları Sultan Uncu'yu arama çalışmaları 13. günde de sürüyor.

Dere yatağında ve çevresinde daha önce yapılan çalışmalar, bugün suyun denize döküldüğü noktada, kıyı kesimlerde ve sahildeki kayalıkların arasında yürütülüyor.

Jandarma Özel Asayiş ve Kurtarma Tugay Komutanlığı (JÖAK) bünyesinde bulunan Jandarma Arama Kurtarma (JAK) Tabur Komutanlığından 18, Sahil Güvenlik Komutanlığı Dalış Emniyet Güvenlik Arama ve Kurtarma Timine bağlı 12, AFAD'tan 23 ve itfaiyeden de 5 kişinin katıldığı çalışmalara, İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü bünyesindeki dalgıçlar da destek veriyor.

Çalışmaları yakından takip eden Miray Genç ile Sultan Uncu'nun yakınlarının güçlükle ayakta durduğu gözlendi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Selde Kaybolan Iki Kişi 13 Gündür Aranıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Muğla'da Romantik Evlilik Teklifi
    12:40 Muğla'da Romantik Evlilik Teklifi

    Muğla'nın Datça ilçesinde Buse Demirci ile bir buçuk yıldır arkadaşlık yapan Muhsin Emir, Datça Kumluk Plajı'nda sürpriz bir evlilik teklifi yaparak ilişkilerini resmiyete döktü. Meşaleler eşliğinde gerçekleşen teklif, çiftin bir ömür mutluluk için ilk adımını attığı anı simgeliyor.

  • Zonguldak'ta Mali Müşavirlere Enflasyon Düzeltmesi İçin Ücret Ödenmeli
    12:40 Zonguldak'ta Mali Müşavirlere Enflasyon Düzeltmesi İçin Ücret Ödenmeli

    Zonguldak Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hasan Kahveci, mali tablolara uygulanacak olan enflasyon düzeltmesi işlemleri için ücret ödenmesi gerektiği tavsiyesinde bulundu. Kahveci, bu işlemlerin mali müşavirlere ek iş yükü getirdiğini ve emeklerinin karşılığını almaları gerektiğini belirtti.

  • Danimarka'da 17. yüzyıldan kalma tarihi borsa binası alevlere teslim oldu
    12:39 Danimarka'da 17. yüzyıldan kalma tarihi borsa binası alevlere teslim oldu

    Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da bulunan 17. yüzyıldan kalma tarihi borsa binasında çıkan yangın sonucunda binanın simge kulesi yıkıldı. Yangın sırasında binadaki tarihi tabloları kurtarmaya çalışan insanlar, yangının Notre-Dame Katedrali yangınına benzediğini ifade etti.

  • Mardin'de otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 yaralı
    12:34 Mardin'de otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 yaralı

    Mardin Üçyol mevkiinde plakaları ve markaları belirlenemeyen otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada yaralanan 2 kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement