Selde Şehit Olan Askerler Memleketlerine Uğurlandı - Son Dakika
Genel

Selde Şehit Olan Askerler Memleketlerine Uğurlandı

Selde şehit olan askerler memleketlerine uğurlandıŞANLIURFA - Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde nöbet değişime giderken şiddetli sağanak sonucu taşan dereye devrilen Zırhlı Personel Taşıyıcı'da bulunan ve suya kapılarak şehit olan 2 asker, törenle memleketlerine uğurlandı.

19.02.2018 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selde şehit olan askerler memleketlerine uğurlandı

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde nöbet değişime giderken şiddetli sağanak sonucu taşan dereye devrilen Zırhlı Personel Taşıyıcı'da bulunan ve suya kapılarak şehit olan 2 asker, törenle memleketlerine uğurlandı.

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde 2'nci Hudut Tabur Komutanlığı'na bağlı 4'ncü bölükten nöbet değişimi için Yeşiltepe Karakolu'na giden 4 askerin içerisinde bulunduğu ZPT aracı, bölgedeki sağanak yağış nedeniyle taşan Koçar deresinin suları nedeniyle devrilmişti. Askerlerden 2'si kurtulurken, Piyade Sözleşmeli Er Cuma Ali Akçal ve Piyade Sözleşmeli Er Esat Ertaş, şehit olmuştu. Şehit olan askerler, Şanlıurfa GAP Havalimanında düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı.

Törende Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa milletvekilleri, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, 7. Kolordu Komutanı Tümgeneral Sinan Yayla, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ile askeri ve sivil erkan yer aldı.

Şehit askerler, Türk Hava Yolları'na ait uçakla memleketlerine gönderildi.

Selde Şehit Olan Askerler Memleketlerine Uğurlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Selde Şehit Olan Askerler Memleketlerine Uğurlandı - Son Dakika


Advertisement