Seleznyov Var'a Fena Yakalandı! - Son Dakika
Spor

Seleznyov Var'a Fena Yakalandı!

Seleznyov Var\'a Fena Yakalandı!

Akhisarspor - Çaykur Rizespor maçında Seleznyov, hakem Serkan Çınar'ın VAR'a başvurmasının ardından kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı! VAR odası, bir pozisyon sırasında Seleznyov'un Çaykur Rizespor forması giyen Matic Fink'e tükürdüğünü tespit etti

20.08.2018 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de 1-1 sona eren Akhisarspor ile Çaykur Rizespor maçında VAR kararı bir kez daha uygulandı. Hakem Serkan Çınar, mücadelenin ilk yarısının sonlarında Seleznyov'u kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.
VAR odası, bir pozisyon sırasında Seleznyov'un Çaykur Rizespor forması giyen Matic Fink'e tükürdüğünü tespit edip hakem Serkan Çınar'ı uyardı. Hakem Serkan Çınar da bu uyarının ardından Akhisarspor'un golcüsü Seleznyov'a kırmızı kartını gösterdi.
Susic: Cezasız kalmamalı
AA'da yer alan habere göre; Susic, Yevgen Seleznyov'un direkt kırmızı kart görerek oyundan atıldığı  pozisyon öncesi rakibinden tekme yediğini ve buna reaksiyon olarak çok yanlış bir  harekette bulunduğunu dile getirerek, "Seleznyov şunu bilmeli, sahada artık her  şey ortada. Bu maçtaki kaybından çok, 2 ya da 3 maç ceza da alabilir ve asıl buna  üzülmeli. Çok iyi bir futbolcu ve sezona iyi de başladı. Üzücü tarafı bu. Yaptığı  bu hareket cezasız kalmamalı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Seleznyov Var'a Fena Yakalandı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement