Selim Kaymakamı Koşapınar Köyü İlkokulunu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Selim Kaymakamı Koşapınar Köyü İlkokulunu Ziyaret Etti

Selim Kaymakamı Koşapınar Köyü İlkokulunu Ziyaret Etti

Kars'ın Selim İlçesi Kaymakamı Erdinç Dolu, ilçeye bağlı köy okullarına ziyaretlerini sürdürüyor.
Kaymakam Erdinç Dolu, İlçe Emniyet Müdürü Emin Topçu ve Emniyet Amirliğinde görevli polislerle birlikte Koşapınar köyü İlkokulunu ziyaret ederek...

11.12.2013 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars'ın Selim İlçesi Kaymakamı Erdinç Dolu, ilçeye bağlı köy okullarına ziyaretlerini sürdürüyor.

Kaymakam Erdinç Dolu, İlçe Emniyet Müdürü Emin Topçu ve Emniyet Amirliğinde görevli polislerle birlikte Koşapınar köyü İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

İlçe Emniyet Amirliği personeli, Selim Kaymakamlığı Proje Koordinasyon Ofisi tarafından hazırlanan 'Kardeş Kurum Kardeş Okul Projesi' kapsamında Koşapınar köyü İlkokuluna,okul öncesi öğrencileri için kırtasiye malzemeleri, eğitici ve öğretici zeka oyunları, ilkokul 1,2,3,4 sınıflar için ise kırtasiye malzemeleri, kek ve meyve suları dağıtıldı.

Öğrencilerle sınıf ortamında sıcak bir sohbet gerçekleştiren Kaymakam Sayın Erdinç Dolu, öğretmenlerin okulla ilgili talep ve sıkıntılarını dinledikten sonra okulda görevli öğretmenlere gösterdikleri emek ve çabalarından dolayı birer hediye verdi.

Kaymakam Erdinç Dolu, köy okullarına ziyaretler devam edeceğini söyledi.

Dolu; "Köy okullarına ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Burada öğretmenlerimiz ve öğrencilerle bir araya geliyor. Okullardaki sorun ve sıkıntıları, eksiklikleri burada yerinde görüyoruz. Bilgiler alıyoruz. Akasaklıkları bu şekilde gideriyoruz. En önemlisi çocuklarımızla biraraya geliyoruz. Onlarla birlikte oluyoruz" dedi.

Kaymakam Erdinç Dolu ve beraberindekiler daha sonra Koşapınar'dan ayrılarak Selim merkeze döndüler. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selim Kaymakamı Koşapınar Köyü İlkokulunu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement