Selvi Kılıçdaroğlu: "Çocuklar İçin Mutlu Bir Geleceği El Ele Kuracağız" - Son Dakika
Güncel

Selvi Kılıçdaroğlu: "Çocuklar İçin Mutlu Bir Geleceği El Ele Kuracağız"

Selvi Kılıçdaroğlu: "Çocuklar İçin Mutlu Bir Geleceği El Ele Kuracağız"

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, “Kadınların ve çocukların büyük dertleri var. Ama hepsi, adil bir devletin kolayca çözebileceği sorunlar. Bugün Kırklareli Kaynarca’daydım. Her fırsatta, kadınlara ve çocuklara sorunların çözümsüz olmadığını anlatıyorum. Çocuklar için mutlu bir geleceği el ele kuracağız” dedi.

16.04.2023 17:10  Güncelleme: 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, "Kadınların ve çocukların büyük dertleri var. Ama hepsi, adil bir devletin kolayca çözebileceği sorunlar. Bugün Kırklareli Kaynarca'daydım. Her fırsatta, kadınlara ve çocuklara sorunların çözümsüz olmadığını anlatıyorum. Çocuklar için mutlu bir geleceği el ele kuracağız" dedi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, bugün Kırklareli'nin Kaynarca beldesinde kadın ve çocuklarla bir araya geldi. Selvi Kılıçdaroğlu, kadın ve çocuklara, Beylikdüzü Belediyesi'nin hayata geçirdiği 'Türkiye Beslenme Saati' uygulamasını anlattı.

Selvi Kılıçdaroğlu, Twitter hesabında, bugünkü ziyaretlerinde çekilen fotoğraflarla birlikte şu paylaşımı yaptı:

"Kadınların ve çocukların büyük dertleri var. Ama hepsi, adil bir devletin kolayca çözebileceği sorunlar. Bugün Kırklareli Kaynarca'daydım. Her fırsatta, kadınlara ve çocuklara sorunların çözümsüz olmadığını anlatıyorum. Çocuklar için mutlu bir geleceği el ele kuracağız."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Selvi Kılıçdaroğlu: 'Çocuklar İçin Mutlu Bir Geleceği El Ele Kuracağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement