Selvi Kılıçdaroğlu, Deprem Bölgesi Çocuklarına Eğitici Oyun Setleri Getirdi - Son Dakika
Güncel

Selvi Kılıçdaroğlu, Deprem Bölgesi Çocuklarına Eğitici Oyun Setleri Getirdi

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla deprem bölgesinde çocuklarla buluştu. Twitter hesabında paylaştığı videoda, getirdikleri eğitici oyun setlerini çocuklara dağıttıklarını ve her biriyle kucaklaştığını söyleyen Kılıçdaroğlu, bölgenin kötü durumunu da vurgulayarak daha çok çalışmaları gerektiğini belirtti.

23.04.2023 23:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla deprem bölgesinde çocuklarla buluşmasının ardından Twitter hesabında bir video yayınladı. Kılıçdaroğlu, "Eğitici oyun setlerini deprem bölgesi çocuklarına getirdik, her biriyle kucaklaştım. Çocukların yüzlerindeki gülümseme tarif edilemeyecek kadar güzel. Ama ne yalan söyleyeyim, buralar iyi değil. Çocuklara gülümsedim ama içim çok yaralı. Çok çalışmamız lazım, çok" dedi.

Selvi Kılıçdaroğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bugün deprem bölgesinde çocuklarla buluştu. Kılıçdaroğlu, yolda çektiği bir videoyu bu akşam Twitter hesabında yayınladı. Kılıçdaroğlu, videoya "Sevgili dostlar, eğitici oyun setlerini deprem bölgesi çocuklarına getirdik, her biriyle kucaklaştım. Çocukların yüzlerindeki gülümseme tarif edilemeyecek kadar güzel. Ama ne yalan söyleyeyim, buralar iyi değil. Çocuklara gülümsedim ama içim çok yaralı. Çok çalışmamız lazım, çok" notunu düştü.

Kılıçdaroğlu, videoda şunları söyledi:

"GETİRDİĞİMİZ EĞİTİCİ SETLERİ ÇOCUKLARA DAĞITTIK. MALUM BUGÜN 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI"

"Hayırseverlerin ve Beylikdüzü Belediyesi'nin yardımları ile getirdiğimiz eğitici setleri çocuklara dağıttık. Malum bugün 23 Nisan Çocuk Bayramı. Çocuklarımızın da yüzü biraz gülsün istedik. Gerçekten de biraz güldüler, tebessüm ettiler. Onların gülmesi bizi çok memnun etti, çok sevindik.

"DAHA ÇOK ÇALIŞMAMIZ LAZIM VE YETERİNCE YARDIM GİTMEMİŞ. HAKİKATEN DE KÖTÜ DURUMDALAR"

Ama istiyoruz ki her an için gülümsesinler. Sevgili dostlar, buralar çok iyi değil kötü yani. Daha çok çalışmamız lazım ve yeterince yardım gitmemiş. Hakikaten de kötü durumdalar. Bu işlerin uzun süreceğini de biliyoruz. İstiyoruz ki çocuklarımızın bu gülümsemesini her zaman görelim. Her zaman güzel yaşasınlar."

Selvi Kılıçdaroğlu, Deprem Bölgesi Çocuklarına Eğitici Oyun Setleri Getirdi
Kaynak: ANKA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement