Selvi Kılıçdaroğlu Rize'de Kadınlar El Sanatları Kooperatifi'ni Ziyaret Etti: "Kadın Emeğinin Daha Değerli Olduğu Günlere Kavuşacağız" - Son Dakika
Güncel

Selvi Kılıçdaroğlu Rize'de Kadınlar El Sanatları Kooperatifi'ni Ziyaret Etti: "Kadın Emeğinin Daha Değerli Olduğu Günlere Kavuşacağız"

Selvi Kılıçdaroğlu Rize\'de Kadınlar El Sanatları Kooperatifi\'ni Ziyaret Etti: "Kadın Emeğinin Daha Değerli Olduğu Günlere Kavuşacağız"

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Twitter hesabında; “Bugün Rize'deyim. Ardeşen Kadınlar El Sanatları Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nde Karadeniz'in yiğit kadınlarıyla buluştum. Hepsi çocuklarına fırsatlarla dolu bir yaşamı miras bırakmak istiyor. Bunun için çalışıp çabalıyor. Kadın emeğinin daha değerli olduğu günlere kavuşacağız” mesajını paylaştı.

09.04.2023 15:19  Güncelleme: 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Twitter hesabında; "Bugün Rize'deyim. Ardeşen Kadınlar El Sanatları Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nde Karadeniz'in yiğit kadınlarıyla buluştum. Hepsi çocuklarına fırsatlarla dolu bir yaşamı miras bırakmak istiyor. Bunun için çalışıp çabalıyor. Kadın emeğinin daha değerli olduğu günlere kavuşacağız" mesajını paylaştı.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Rize'de Ardeşen Kadınlar El Sanatları Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'ndeki kadınları ziyaret etti. Selvi Kılıçdaroğlu, Twitter hesabında ziyaretine ilişkin şu paylaşımı yaptı:

"Bugün Rize'deyim. Ardeşen Kadınlar El Sanatları Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nde Karadeniz'in yiğit kadınlarıyla buluştum. Hepsi çocuklarına fırsatlarla dolu bir yaşamı miras bırakmak istiyor. Bunun için çalışıp çabalıyor. Kadın emeğinin daha değerli olduğu günlere kavuşacağız."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Selvi Kılıçdaroğlu Rize'de Kadınlar El Sanatları Kooperatifi'ni Ziyaret Etti: 'Kadın Emeğinin Daha Değerli Olduğu Günlere Kavuşacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement