Selvitop Rize'de İftara Katıldı - Son Dakika
Yerel

Selvitop Rize'de İftara Katıldı

Selvitop Rize\'de İftara Katıldı

Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adayı olan sunucu ve organizatör Necati Selvitop, Rize'ye gelerek iftar programına katıldı.

20.07.2013 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adayı olan sunucu ve organizatör Necati Selvitop, Rize'ye gelerek iftar programına katıldı.

İftar programı öncesinde AK Parti Rize Milletvekili ve Doğu Karadeniz Koordinatörü Nusret Bayraktar ile Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ve Rizeli gazetecilerle de bir araya gelen Selvitop işadamı Ali Ekşi ile birlikte iftar yemeği dağıtımına katıldı.

Rize Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaretinde ise neden siyasete girdiğini anlatan Selvitop "Ben siyasetin her zaman içerisinde oldum. Siyasetten hiç kopmadım 4 yıl boyunca İstanbul Ümraniye'de DP ilçe Başkanlığı, Genel İdare Kurulu (GİK) üyeliği ile Seçim işlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundum. Daha sonra siyasete dönemin Refah Partisi (RP) ile devam ettim. Sonraki yılarda kuruluşundan itibaren AK Parti'de Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında oldum. AK Parti Ümraniye ilçe Teşkilatı üyesiyim. Şimdi ikametgah ve nüfusumu memleketim olan Trabzon'un Şalpazarı İlçesi'ne alarak Belediye başkanlığı için aday adayı oldum" dedi.

Selvitop, aday adaylığı ile ilgili yaptığı değerlendirmede ise "Ben aday adayı değil, göreve talibim. Halkımızdan ve çok değerli Şalpazarlı dostlarımdan şahsıma karşı büyük bir teveccüh var. Aday olmam konusunda çok büyük baskılar var. Biz görev adamıyız. Şalpazarı'mızın gelişmesi, marka ilçe olması konusunda ne yapmamız gerekiyorsa üzerimize ne görev düşüyorsa yapmaya hazırım" dedi. Eğer Şalpazarı'ndan AK Parti'nin adayı gösterilirsem ve halkımızın teveccühü ile bu göreve seçilirsem Şalpazarı'nı sosyal, kültürel, platformlarda, turizm alanında, yerleşim planı, büyükşehir olmamız dolayısıyla 32 mahallesiyle yaşanılabilir bir ilçe konumuna getirmek için ilçemizi şantiyeye çevireceğiz" diye konuştu - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selvitop Rize'de İftara Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement