Sema Karaoğlu, Emekliler Derneği'ne üye oldu - Son Dakika
Güncel

Sema Karaoğlu, Emekliler Derneği'ne üye oldu

Sema Karaoğlu, Emekliler Derneği\'ne üye oldu

Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği (KİGDER) Başkanı Sema Karaoğlu, Tüm Emek-Der Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan'ı ziyaret etti.

08.01.2021 12:27  Güncelleme: 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği (KİGDER) Başkanı Sema Karaoğlu, Tüm Emek-Der Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan'ı ziyaret etti. Karaoğlu, ziyaretinde Tüm Emek-Der'e üye oldu.

Ziyarette Tüm Emek-Der Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, göreve geldikleri günden bugüne kadar yaptıkları çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi verdi. Arslan, "Emekliler ülkenin temel taşıdır. Bugüne kadar üyelerimizin çıkarlarını korumak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Onlara her konuda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Özellikle de pandemi sürecinden dolayı yaşamış oldukları bir takım sıkıntıları çözerek onların yanında olduğumuzu göstermeye gayret ediyoruz" dedi.

Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği (KİGDER) Başkanı Sema Karaoğlu ise "Ülkemizde emeklilerin ne şartlar altında yaşamaya çalıştığını ve çektikleri sıkıntıları biliyoruz. Elimizden geldiği kadar bu sorun ve sıkıntılarında emeklilerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Her fırsatta bu sorun ve sıkıntıları dile getiriyoruz. Emeklilerin her zaman yanlarında oldukları için ve ayrıca misafirperverliklerinden dolayı da Tüm Emek-Der Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan Başkan'a ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sema Karaoğlu, Emekliler Derneği'ne üye oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türk Kızılay Genel Başkanı Hatay'da depremzedelerle iftarda buluştu
    20:23 Türk Kızılay Genel Başkanı Hatay'da depremzedelerle iftarda buluştu

    Türk Kızılay Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz, Hatay'da düzenlenen iftar programında depremzedelerle bir araya geldi. Yılmaz, çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker dağıttı. Konuşmasında, depremzedelere desteklerinin devam edeceğini belirten Yılmaz, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu vurguladı.

  • Trabzon'da Aile Sağlığı Merkezleri ve 112 Acil Sağlık Hizmet Binaları İnşa Ediliyor
    20:23 Trabzon'da Aile Sağlığı Merkezleri ve 112 Acil Sağlık Hizmet Binaları İnşa Ediliyor

    Trabzon'un Maçka, Çarşıbaşı ve Akçaabat ilçelerinde aile sağlığı merkezleri ile 112 acil sağlık hizmet binalarının inşası devam ediyor. Maçka ilçesindeki inşaatın 15 Nisan'da tamamlanması planlanırken, Akçaabat ilçesindeki iki aile sağlığı merkezi ve acil sağlık hizmetleri binasının tamamlanmasıyla kısa sürede hizmete başlayacağı belirtildi. Çarşıbaşı ilçesinde ise Yavuz Aile Sağlığı Merkezi binasının tamamlanma tarihi 26 Nisan olarak açıklandı.


Advertisement