Şemdinli'de El Yapımı Patlayıcı İmha Edldi - Son Dakika
Güncel

Şemdinli'de El Yapımı Patlayıcı İmha Edldi

HAKKARİ'nin Şemdinli ilçesi'nde, jandarma ekiplerinin yaptığı yol kontrolleri sırasında tespit edilen terör örgütü PKK'a ait el yapımı patlayıcı ve havan mühimmatı, imha edilirken, 900 paket de kaçak sigara ele geçirildi.

10.09.2017 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HAKKARİ'nin Şemdinli ilçesi'nde, jandarma ekiplerinin yaptığı yol kontrolleri sırasında tespit edilen terör örgütü PKK'a ait el yapımı patlayıcı ve havan mühimmatı, imha edilirken, 900 paket de kaçak sigara ele geçirildi.

Hakkari Valiliği, Şemdinli İlçesi Derecik bölgesinde bulunup imha edilen el yapımı patlayıcı ve havan mühimmat ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi:

"İl Jandarma Komutanlığı görevlilerimizce PKK/KCK bölücü terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında; 09.09.2017 günü İlimiz Şemdinli İlçesi Derecik bölgesinde yol kontrol faaliyeti esnasında bölücü terör örgütü mensuplarınca yol kenarına bırakılmış,1 adet telsiz komutalı El Yapımı Patlayıcı Madde (EYP) düzeneği,1 adet çatal ayaklı muhtemel uzaktan kumandalı mühimmat tuzaklamak için kullanılan yaklaşık 80 cm. uzunluğunda 10cm çapında demir boru,1 adet havan mühimmatı,900 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiş olup, ele geçirilen malzemeler Mayın ve EYP Tespit ve İmha Timi tarafından olay yerinde imha edilmiştir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir." - Hakkari

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şemdinli'de El Yapımı Patlayıcı İmha Edldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement