Şemdinli'de PKK'lının Öldürülmesi Telsiz Konuşmasında - Son Dakika
Güncel

Şemdinli'de PKK'lının Öldürülmesi Telsiz Konuşmasında

Türk Silahlı Kuvvetleri bugün Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Habeşti Üs Bölgesi'ne saldırı hazırlığı içinde olan bir teröristin etkisiz hale getirildiğini bir teröristin de yaralı olarak ele geçirildiğini bildirdi.

18.07.2017 18:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Silahlı Kuvvetleri  bugün Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Habeşti Üs Bölgesi'ne saldırı hazırlığı içinde olan  bir teröristin etkisiz hale getirildiğini  bir teröristin de yaralı olarak ele geçirildiğini  bildirdi. TSK'nın açıklamasında  bilgiye telsiz dinlemelerinden ulaşıldığı kaydedildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada şöyle denildi: "7'nci Kolordu Komutanlığı sorumluluk sahasında; 34'üncü Hudut Tugay Komutanlığı unsurları tarafından 18 Temmuz  tarihinde Şemdinli/Habeşti bölgesinde bölücü terör örgütü mensubu teröristlerle sağlanan temas neticesinde bir terörist etkisiz hale getirilmiş, bir teröristin de yaralı olduğu telsiz dinlemelerinden anlaşılmıştır.  Bölgede yapılan arama-tarama faaliyetleri esnasında, 2 adet el bombası, 1 adet sırt çantası, 1 adet Kaleşnikof piyade tüfeği, 5 adet dolu Kaleşnikof piyade tüfeği şarjörü, Bol miktarda gıda malzemesi ele geçirilmiştir" - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şemdinli'de PKK'lının Öldürülmesi Telsiz Konuşmasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement