Şemdinli'de Ses Yarışması Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Şemdinli'de Ses Yarışması Düzenlendi

Şemdinli ilçesine bağlı Altınsu köyü Atatürk İlk/Ortaokulu'nca ses yarışması düzenlendi.

22.04.2015 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şemdinli ilçesine bağlı Altınsu köyü Atatürk İlk/Ortaokulu'nca ses yarışması düzenlendi.

Altınsu köyü Atatürk İlk/Ortaokulu müzik öğretmeni tarafından organize edilen ses yarışmasına, 80 öğrenci katıldı.

Yarışmaya 3 aylık bir süreçte hazırlanan öğrenciler, seslendirdikleri parçalarla hünerlerini sergiledi.

Elemeler sonunda finale kalan 9 yarışmacı, birincilik için yarıştı.

Finalde, Ahmethan Tekin birinci, Berfin Yurdakul ile Yesra Çur ikinci, Servet Sevik ise üçüncü oldu.

Jüri üyeliğini Şemdinli IMKB Lisesi Müdür Yardımcısı ve müzik öğretmeni Levent Bekirhan, Altınsu köyü Atatürk İlk/Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Suna Erekin, Görsel Sanatlar Öğretmeni Esra Uçar ve Rehber Öğretmen İmran Elmas'ın yaptığı yarışmada yapılan değerlendirme sonucunda ilk 3'e giren öğrencilere hediyeleri 23 Nisan günü okul önünde yapılacak etkinlikte verileceği belirtildi.

Altınsu köyü Atatürk İlk/Ortaokulu Müdürü Nabi Özel yaptığı açıklamada, öğrencilerin sadece Türkçe yada matematikle ilgilenmemesini gerektiğini bunun yanında çok farklı yeteneklerin olduğunu göstermek için böyle bir organizasyon yaptıklarını söyledi.

Özel, "Öğrencilerimiz hem seslerini hem de yeteneklerini sergiledi. Bu tür organizasyonlar, öğrencileri ilerde güzel sanatlar liselerine yönlendirmede bizim için iyi bir öngörü oldu. Bunların değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Katılım çok iyiydi ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Yarışmanın final bölümüne Şemdinli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Reşat Demirtaş, Şemdinli Esnaf ve Sanatkarlar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muharrem Tekin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muzaffer Akdeniz, kurum amirleri, okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

Ses yarışmasında satılan biletlerden elde edilen gelirle, okulun ihtiyaçlarının karşılanacak ve ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım yapılacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şemdinli'de Ses Yarışması Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement