Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy: Ersun Yanal ile Devam Ediyoruz - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy: Ersun Yanal ile Devam Ediyoruz

Antalyaspor maçı sonrası konuşan Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy, "Bizim Abdullah Avcı ile görüşmemiz olmadı. Ersun hocamızla yola devam ediyoruz." dedi.

26.05.2019 22:49  Güncelleme: 23:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Fenerbahçe sahasında Antalyaspor'u 3-1 mağlup etti. Sezonu galibiyetle kapatan sarı-lacivertli ekipte başkan vekili Semih Özsoy karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Kötü bir sezonu geride bıraktıklarını ifade eden Semih Özsoy, "Başkanın tabiri ile kabus gibi. Bizim için sıkıntılı. Kısmen inişli çıkışlı oldu. Mutlaka hatalar yapılmış ki bunların sonucu olarak buraya geldik. Önemli olan hatalardan ders çıkarabilmek. Ersun hocayla bir düzeliş var. Sizde takdir edersiniz ki taraftarımız bunlara layık değil. Bunu nasıl düzeltebiliriz diye yarın sabahtan itibaren ne yapabiliriz diye aksiyona geçirme durumundayız" diye konuştu.Gelecek sezon şampiyonluk yolunda mücadele edeceğini sözünü veren Özsoy, "Şampiyonluk için elimizden gelen bütün mücadelenin sözünü veriyoruz. Fenerbahçe camiası şampiyonluklara alışık, layıktır. Şampiyonluk için taraftarlar tabii ki de haklılar. En büyük mücadelemiz bu olacak" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy: <a class='keyword-sd' href='/ersun-yanal/' title='Ersun Yanal'>Ersun Yanal</a> ile Devam Ediyoruz

"BENİ MAHKEMEYE VERECEKLERDİ HALA VERMEDİLER"

Fenerbahçe maçının ardından başka karşılaşmaları değerlendirmenin şık olmayacağını ifade eden Özsoy, "Bu lig sonuçlandı bitti küme düşenlerde belli oldu. Önümüzdeki günlerde önlü arkalı değerlendiririz. Burada bizim maçımızdan sonra başka maçı değerlendirmek çok şık olmaz. Bizim dediğimiz her şey çıktı. Şantajla elimizde şunlar var dediler. Beni mahkemeye vereceklerdi hala vermediler. Bunlarla Türk futbolu bir yere gitmez. Bize gönderme yapanlar kendilerine baksınlar nasıl buralara gelmişler" ifadelerini kullandı.

"ABDULLAH AVCI İLE GÖRÜŞMEMİZ OLMADI"

Semih Özsoy, adı büyük takımlarla anılan Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile ilgili gelen bir soruya ise, "Bizim Abdullah Avcı ile görüşmemiz olmadı. Ersun hocamızla yola devam ediyoruz" cevabını verdi.

Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy: Ersun Yanal ile Devam Ediyoruz
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy: Ersun Yanal ile Devam Ediyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • +++++++++++++: seneyede hedef ilk 10 yakışır size 1 0 Yanıtla
  • Ali Ulvi: Bu takıma doğru dürüst hoca futbolcu alın artık Ersun hoca misyonunu tammaladı.Taraftar da gördüki oda kiyaet etmedi yetersiz kaldı.Bu sezon hüsran oldu yeni sezon Ali koç ve yönetiminin son şansı bu taraftar bir daha bu eziyeti çekmemeli. 1 0 Yanıtla
  • Kayserili Gurbetçi: Bursaspor gibi şampiyon olmuş bir efsane düştü, bir Futbolsever olarak üzgünüm. 0 0 Yanıtla
  • Fenerist: Hade bakalim 0 0 Yanıtla
  • Gerçek : Büyük hata olur 0 0 Yanıtla
  • tuyobado: Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy: Başarısızlığa devam edeceğiz. 0 0 Yanıtla
  • Fbli : Yanalda ,avcida boş buyuk takim hocasi olamazlar aykut onlardan daha iyi 0 0 Yanıtla
  • BURSALI KOVBOY: bursa kendi evinde hakemle gs ye yenilince düştü.bursa 2 0 öndeyken gsye bir kırmızı çıkmadı birde bursanın penaltısı verilmedi o maç.gs haybeye 3 puan aldı.rizeyede aynısını yaptılar.gs bu sene gerçekten haybeye şampiyon oldu.18 penaltı vede o kadar hakem hatasına rağmen sadece 69 puan toplamış.cidden kötü takım. 0 0 Yanıtla BURSALI KOVBOY: bu seneki rezaleti görünce fb ye destek vereceğim artık.1 takımım bursa 2 fb 0 0 MİLLİYETÇİ: Biz FB olarak hep bunu diyorduk penaltı saray 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement