Semih Şentürk: 'Önümüzdeki 4-5 Senede F.bahçe En Az 3 Kez Şampiyon Olur' - Son Dakika
Spor

Semih Şentürk: 'Önümüzdeki 4-5 Senede F.bahçe En Az 3 Kez Şampiyon Olur'

Semih Şentürk: \'Önümüzdeki 4-5 Senede F.bahçe En Az 3 Kez Şampiyon Olur\'

Eskişehirspor'dan ayrılan golcü Semih Şentürk, Fenerbahçe ile ilgili çarpıcı açıklamalara imza attı.

03.07.2018 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehirspor'dan ayrılan golcü Semih Şentürk, Fenerbahçe ile ilgili çarpıcı açıklamalara imza attı..
"Eskişehirspor ile sözleşmemiz bitti. Daha sonra görüşmedik zaten maddi anlamda sıkıntılar var. Maaşlarımızı 5-6 ay alamadığımız dönemler oldu. Alacaklarımız kaldı muhtemelen TFF üzerinden alacağız. Henüz hiçbir takım ile anlaşmadım."
'Dorukhan çok güvendiğim bir oyuncu'
"Dorukhan çok güvendiğim bir oyuncu. Berabere oynadık ve hem sağ hem de önlibero oynadı. Beşiktaş takımında tabii bu bölgelerde çok oyuncu var işi zor ama ona büyük takım tecrübelerimi aktardım. Başarılı olacağına inanıyorum"
'Fenerbahçe bana göre gelecek 4-5 senede en az 3 kez şampiyon olur'
" Ali Koç'un başkan olması Fenerbahçe için hayırlı olsun. Büyük bir heyecan oldu. Kombineler için insanlar dışarıda beklemişler. Ben açıkcası başarılı olacağını düşünüyorum, Fenerbahçe bana göre gelecek 4-5 senede en az 3 kez şampiyon olur.  Çünkü yeni bir heyecan var, Ali Koç zaten daha önce yöneticilikte yapmıştı. Zaten yeni bir yapı oldu, yabancı bir sportif direktör geldi.  Fenebrahçe'nin yüksek maliyetli oyuncular alacağını sanmıyorum."
'Oynasam da oynamasam da her maça oynayacak gibi hazırlıyordum'
"Ozan, Alper, Salih çok yetenekli çocuklar ama buldukları şansı iyi değerlendiremediler. Ben mesela her zaman oynasam da oynamasam da her maça oynayacak gibi hazırlıyordum ve şans gelince değerlendiriyordum. Küsmemek ve çalışma azmi ile alakalı durumlar bunlar. Uzatmalarda girip gol attığım maçlarda oldu."
'Dünya Kupası'nda Brezilya favori...'
"Brezilya ve Fransa'nın turnuva öncesi başarılı olacağını söylemiştim. Fransa ve Brezilya ayrıca Belçika fena değil. Brezilya'yı beğeniyorum açıkcası onların kazanacağını düşünüyorum. Alex ile görüşüyoruz kendi ülkesine yorumculuk yapıyor."

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Semih Şentürk: 'Önümüzdeki 4-5 Senede F.bahçe En Az 3 Kez Şampiyon Olur' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement