Sen Anlat Karadeniz 52. Bölüm Fragmanı: Melek'in Son Çaresi! - Son Dakika
Magazin

Sen Anlat Karadeniz 52. Bölüm Fragmanı: Melek'in Son Çaresi!

Sen Anlat Karadeniz 52. bölümü ile bu akşam atv ekranlarında olacak. Nefes, zulme uğrayan kadınlara ses olmak için canlı yayına çıkıyor. Tahir ise kazanayım derken Murat'ı iyice kaybediyor. Melek ise Genco'dan kurtulmanın tek çaresini yanmakta görüyor. Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde neler olacak? İşte Sen Anlat Karadeniz fragman ve özeti...

22.05.2019 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atv'nin başarılı dizisi Sen Anlat Karadeniz sezon finaline yaklaştı. Önümüzdeki hafta 2. sezon finali yapacak Sen Anlat Karadeniz'de Uğur Çavuşoğlu Genco karakterini başarı ile canlandırıyor. Son bölümde Tahir ile sık sık karşılaşan Genco, kızı Melek'e davranışları ile onu çileden çıkardı. Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde Melek, Nefes'ten yardım istiyor. Nefes ise kendisi gibi zulme uğrayan kadınlara ses olmak için canlı yayına çıkıyor. Fakat Melek, Genco'dan kurtuluşun sadece onu ve kendisini yakarak olduğunu düşünüyor. Sen Anlat Karadeniz 52. bölümü bu akşam saat 20.30'da atv'de.

SEN ANLAT KARADENİZ 52. BÖLÜM ÖZETİ

MELEK KENDİNİ YAKACAK MI?

Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanında Melek'in kibriti ateşlediği sahne herkesi meraklandırdı. Melek kendini ve Genco'yu yakacak mı? Nefes, Melek ve Genco'yu bir arada görünce genç kızın hayatında ters giden bir şeyler olduğunu sezinler. Nefes, Melek'e neler olduğunu öğrenmek için harekete geçerken, Melek'in kaçışının bedelini Nilüfer öder.

Sen Anlat Karadeniz 52. Bölüm Fragmanı: Melek'in Son Çaresi!

TAHİR'İ MURAT'I TAMAMEN KAYBEDİYOR!

Tahir, Murat'ı içine bulaştığı beladan kurtarmak isterken onu daha büyük br uçuruma yuvarladığının farkında değildir. Öfkesine hakim olamayan Tahir, Murat'ı tamamen kaybedecektir.

Sen Anlat Karadeniz 52. Bölüm Fragmanı: Melek'in Son Çaresi!

NEFES ZULME KARŞI CANLI YAYINDA

Nefes kendisi gibi zulme uğramış kadınlara umut olmak, nefes olmak için radyo programına çıkar. Melek'in Nefes'e ulaşmaya çalıştığını gören Genco onu alıkoyarken, Melek'in direnişi Genco'nun yanacağı cehennemin fitilini ateşler.

Sen Anlat Karadeniz 52. Bölüm Fragmanı: Melek'in Son Çaresi!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mustafa batan gemiden sağ çıkmayı başarır; ancak tayfalar için aynı şey söz konusu değildir. Kaleliler telafisi olmayan kayıplarının yasını tutarken tüm aile birbirine daha da kenetlenir.

Tahir gemiyi batıranın Genco olduğunu öğrenince hesap sormak için onun organize ettiği partiyi basar. Orada Murat'la karşılaşan Tahir için artık sorun Genco olmaktan çok ötedir. Tahir şimdi kardeşini kurtarmanın derdindedir.

Yiğit, Hazan öğretmenini yere göğe sığdıramazken Tahir'in onu korumak için yaptıkları, küçük çocuğun babasına ilk kez tavır almasına sebep olur. Yiğit ortadan kaybolur. Nefes ve Tahir'in onu buldukları yerde ise hepsi için ayrı bir sınav başlayacaktır.

Sen Anlat Karadeniz 52. Bölüm Fragmanı: Melek\'in Son Çaresi!

Son Dakika Magazin Sen Anlat Karadeniz 52. Bölüm Fragmanı: Melek'in Son Çaresi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Karadeniz Aşığı : Filimde Vedat öldükten sonra hele birde yeni tiplemeler girdikten sonra konu dağılmaya filminde tadı kaçmaya başladı.. İzlenme oranında düşme olduğunu sanıyor ve bu sezon son verileceği kanısındayım.. 0 0 Yanıtla

Advertisement