Sen Anlat Karadeniz'in Yeni Bölümündeki Öpüşme Sahnesi Sosyal Medyaya Damga Vurdu - Son Dakika
Magazin

Sen Anlat Karadeniz'in Yeni Bölümündeki Öpüşme Sahnesi Sosyal Medyaya Damga Vurdu

Çarşamba akşamı ekrana gelmeye hazırlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölüm fragmanındaki Nefes ile Tahir'in öpüşme sahnesi olay oldu! Sen Anlat Karadeniz dizisinin son bölümünde neler yaşandı?

05.11.2018 16:48  Güncelleme: 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vedat'ın, oğlu Yiğit'i almasıyla zor günler geçiren Nefes'in en büyük destekçisi Tahir yeni bölümde Nefes'e tekrar evlenme teklif ediyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında yer alan Nefes ile Tahir'in öpüşme sahnesi ise gündeme oturdu.

ÖPÜŞME SAHNESİ SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Yayınladığı ilk bölümden itibaren Nefes ile Tahir arasındaki imkansız aşkın anlatıldığı dizinin yeni bölümünde iki aşık ilk kez öpüşüyor. Dizinin öpüşme sahnesi daha yayınlanmadan sosyal medyada gündem oldu. Dizinin takipçileri öpüşme sahnesi ile yaşadığı mutluluğu "Bu kadar iyisini beklemiyordum" ve "Yandı ortalık yandı" tweetleriyle gösterdi.

Sen Anlat <a class='keyword-sd' href='/karadeniz/' title='Karadeniz'>Karadeniz</a>'in Yeni Bölümündeki Öpüşme Sahnesi Sosyal Medyaya Damga Vurdu

SEN ANLAT KARADENİZ DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Oğlu Yiğit'in ardından gözyaşlarına boğulan Nefes'e Tahir, oğlunu getireceği sözü verir ve Vedat'ın peşinden gider. Ancak Vedat, Yiğit'i eve sokarak Tahir'in onu almasına engel olur. Velayet davasını kazanan Vedat, oğluna yaklaşma çabalarına girse de Yiğit, tüm çabalara rağmen babasına karşı koyar. Nefes ve Yiğit' olanlara üzülen Nazar ise anne ve oğlu için her şeyi yapmaya hazırdır.

VEDAT, MERCAN'I TEHDİT EDER

Mercan'ın iyileştiğini anlayan Vedat, konuşmaması için Mercan'ı tehdit eder. Asiye, Nefes'e destek olmaya çalışsa da avukat Esma, her şeyin yasal olduğunu ve yapılacak bir şey olmadığını söyler. Tahir, Nefesle birlikte evden ayrılır ve Saniye Hanım, Nefes yüzünden olanlara daha fazla dayanamaz.

Sen Anlat Karadeniz'in Yeni Bölümündeki Öpüşme Sahnesi Sosyal Medyaya Damga Vurdu

TAHİR'İN PLANI NEFES'İ SİNİRLENDİRİR

Ali, ile buluşan Tahir, Rüstem'le konuşabilmek için hapse girmesi gerektiğini söyleyerek Nefes'i sinirlendirir. Kendisine baba olarak Tahir'i seçen Yiğit, Vedat'ın tüm yıldırma çabalarına rağmen dik durmaya çalışır. Vedat ise Nefes'i oğlunu yokluğuyla sınayarak kendisine geri dönmesini amaçlar. Bu yolda Nefes'i Tahir ile Yiğit arasında bir tercih yapmak zorunda bırakır.

Sen Anlat Karadeniz'in Yeni Bölümündeki Öpüşme Sahnesi Sosyal Medyaya Damga Vurdu

SEN ANLAT KARADENİZ DİZİSİNİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Genç yaşta zorla alıkonulan ve anne olan Nefes'in hikayesini anlatan nin Çarşamba günü ekranlara gelen 28. bölümünün ardından 29. yeni bölüm fragmanı da izleyiciyle buluştu. 29.bölüm 2. fragmanı da yayınlanan dizide Nefes ile Tahir'in öpüşme sahnesi olay yaratırken, dizinin takipçileri ise sosyal medyada tepkilerini dile getirdi.

Sen Anlat Karadeniz'in Yeni Bölümündeki Öpüşme Sahnesi Sosyal Medyaya Damga Vurdu
Sen Anlat Karadeniz\'in Yeni Bölümündeki Öpüşme Sahnesi Sosyal Medyaya Damga Vurdu

Son Dakika Magazin Sen Anlat Karadeniz'in Yeni Bölümündeki Öpüşme Sahnesi Sosyal Medyaya Damga Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • Farklı bakış : Yeter artık. 18 sahne istemiyoruz ekranlarda. Türk milletine edebsizliği dallas öğretti öpüşmenin normalliğini ise hayat ağacı Sam.. Biraz edeb yahu. Biz ahlakı ile üstün Türk milletiyiz kendimize gelelim Allah aşkına. 17 4 Yanıtla
  • MALATYALI: ARTIK EVDE KARADENİZ FLİMİ FİNAL YAPTI BU NE YAAAA BU KADIN EVLİ DEGİLMİ BENİM BİLDİGİM KADARI İLE KOCASIDA ÇEKİMLERDE ÇOCUGU İLE YANYANA İZLEMİYORLARMI HİÇ Mİ UTANMIYACAK KOCASINA BAKINCA AKŞAMDA EVDE HİÇ BİŞEY OLMAMIŞ DİYE YATAGA GİRECEKLER AYIP VALLAHİ AYIP BİLLAHİ AYIP 11 4 Yanıtla Kelebek: Kadın evli değil 0 1 NEFTAH: KADIN EVLİ DEĞİL İYİ ARAŞTIR 0 0
  • Vatandaş: Böyle sahnelerle milleti kudurtun sonra memlekette sapıklar çoğaldı diye feryat edin Helak sebebi bu tür işler 13 2 Yanıtla
  • s.t: allah belanızı versin sizin gibi dizilerin yüzünden gençlik hiç iyiye gitmiyor.öpüşün bakalım 10 4 Yanıtla
  • MALATYA GÖZTEPE DURAGI: KOCASIDA İZLEDİMİ ACABA NASIL BİR MİLLET OLMUŞUZ 11 1 Yanıtla
  • Aysun: Bu dizinin devam etmesi için yeni konular bulmaları lazim,, hep ayni nefesin pesinde vedat anladikta baydı biraz 10 1 Yanıtla
  • KONYALI: TV LERDE İÇKİ SİGARA GÖSTERİMİ ESNASINDA FLUG YAPILIYOR AHLAKİ DÜZENİ BOZMAYA YÖNELİK ALDATMA, AİLE İÇİ ŞİDDET, TACİZ YA DA BÖYLE SAHNELERİ ÖZENDİRİYORSUNUZ. EY TOPLUMMMM NESLİNDE BÖYLE OLACAK YA KIZIN YA OĞLUN UNUTMAAAA 7 2 Yanıtla
  • alanyalı: şimdi bu sahnenin ulu orta tv de gösterilmesi sigaradan yada alkoldan daha mı faydalı Allah aşkına artık birbirimizi kandırmayalım. kimse benim sağlığımı düşünmesin arkadaş ben kendimi düşünürüm AMA ÇOCUKLARIN GELECEĞİ HEPİMİZİN LÜTFEN ÇOCUKLARIMIZI BÖYLE İĞRENÇLİKLERLE AŞILAMAYALIM!!! 6 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kenan Sofuoğlu'nun oğluna lüks araba hediyesi tartışma yarattı
    09:09 Kenan Sofuoğlu'nun oğluna lüks araba hediyesi tartışma yarattı

    Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zeyn'in 5. yaş günü için milyonluk spor araç süslenerek hediye edildi. Sofuoğlu, aracın kendilerine ait olmadığını ve bir arkadaşlarının aracını süsleyip doğum gününde Zeyn'in kullanması için getirdiğini açıkladı.

  • Metin Akpınar'ın kızı
    08:10 Metin Akpınar'ın kızı "Ablamın babası ünlü bir gazeteci" dedi, Uğur Dündar'dan cevap geldi

    Metin Akpınar'ın yıllar önce evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu, yaptığı açıklamada "Bir ablamın da babası medya dünyasından çok ünlü bir isim" dedi. Söz konusu kişinin Uğur Dündar olduğu ortaya çıkınca gazeteciden açıklama geldi. Davada gizlilik olduğunu söyleyen Dündar, "Adli tıp kurumu DNA incelemesini bitirdi ve biyolojik babalık iddiasını reddetti" ifadelerini kullandı.

  • İranlı şarkıcı Moein'in van konserinde izdiham: Cam kapılar kırıldı, ezilme tehlikesi yaşandı
    07:42 İranlı şarkıcı Moein'in van konserinde izdiham: Cam kapılar kırıldı, ezilme tehlikesi yaşandı

    İran'ın en çok dinlenen şarkıcısı Moein, Van'da bir konser verdi. Konser için kente gelen binlerce İranlı, saatlerce konser alanına girebilmek için bekledi. Konser alanının önünde yaşanan izdiham nedeniyle cam kapılar kırıldı ve birçok kişi ezilme tehlikesi geçirdi. Polis ve özel güvenlik görevlilerinin yoğun güvenlik önlemi aldığı konser, basına kapalı yapıldı.

  • Threads Uygulaması Türkiye'de Kullanılamayacak
    03:09 Threads Uygulaması Türkiye'de Kullanılamayacak

    Dünyada milyonlarca kayıtlı kullanıcısı olan uygulamanın Türkiye'de 1 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaştığı belirtildi. Rekabet Kurumu tarafından alınan karar sonrası uygulama kullanıcılarına veda mesajı yolladı. Threads 29 Nisan 2024 tarihinden itibaren Türkiye'de kullanılamayacak.

  • İbrahim Tatlıses'in torunundan dedesine gözdağı
    01:09 İbrahim Tatlıses'in torunundan dedesine gözdağı

    İbrahim Tatlıses'in dedesiyle yaşadığı dava sonrası torunu Burak Baran Karakeçili'nin yaptığı paylaşım, gözdağı olarak yorumlandı. Karakeçili, 'Bende yedi kardeşin hayat hikayesini anlatsam nasıl güzel olur demi' diyerek dedesine mesaj gönderdi. Tatlıses ailesindeki hukuki süreç devam ediyor.

  • Ünlü femomen Dilan Polat'ın kurduğu vakıf faaliyet göstermediği gerekçesiyle fesh edildi
    01:09 Ünlü femomen Dilan Polat'ın kurduğu vakıf faaliyet göstermediği gerekçesiyle fesh edildi

    Suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi, vergi usul kanunu ve bahis kanunlarına muhalefet suçlarından cezaevinde bulunan Dilan Polat'ın kurduğu Dilan Polat Kadın ve Çocuklara Eğitim ve Destek Vakfı, 1.5 yıllık süreç içerisinde faaliyet göstermediği gerekçesiyle fesh edildi. Vakıf, eğitim projeleri, seminerler, atölyeler ve rehberlik programları gibi faaliyetleri gerçekleştirmediği ortaya çıktı. Yönetiminde eşi Engin Polat da bulunan vakfa Engin Polat 1 milyon TL bağış yapmıştı.

  • Rust Filmi Setindeki Kazada Silah Sorumlusuna Hapis Cezası
    22:19 Rust Filmi Setindeki Kazada Silah Sorumlusuna Hapis Cezası

    Oyuncu Alec Baldwin'in Rust filminin setinde kazayla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’i ölürdüğü olayla ilgili setin silah sorumlusu Hannah Gutierrez-Reed'e 18 ay hapis cezası verildi. Gutierrez-Reed, kasıtsız insan öldürme suçlamasından suçlu bulunmuş ve en yüksek cezayı almıştır. Kanıtlarla oynama suçlamasından ise beraat etmiştir. Hutchins'ın ailesi ise bu kararın yetersiz olduğunu belirterek, suçlu olan herkese gerekli cezaların verilmesini istemektedir. Baldwin'in davası ise Temmuz ayında görülecektir.

  • Kılıçdaroğlu ve Dündar arasındaki polemiğe Müjdat Gezen de dahil oldu
    19:10 Kılıçdaroğlu ve Dündar arasındaki polemiğe Müjdat Gezen de dahil oldu

    Sözcü Gazetesi yazarı Uğur Dündar'ın, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu siyasi rüşvet dağıtmakla suçlamasıyla başlayan polemiğe, Müjdat Gezen de katıldı. Gezen, Kılıçdaroğlu'nun Tarık Akan ve Uğur Dündar ile arasında geçtiğini öne sürdüğü diyaloğun tamamen yalan olduğunu belirtti.

  • Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in oğulları Karan'ın Transformers temalı doğum günü partisi
    19:09 Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in oğulları Karan'ın Transformers temalı doğum günü partisi

    Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in beş yaşına giren oğulları Karan için dünyaca ünlü çizgi roman serisi Transformers temalı bir doğum günü partisi düzenlendi. Evcen, partinin fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.

  • Aşkın Engelleriyle Sınanan Bir Aşk Hikayesi
    17:10 Aşkın Engelleriyle Sınanan Bir Aşk Hikayesi

    Neslihan ve Güven, tüm engelleri aşarak yirmi yıllık aşklarına sarılırlar. Ancak bu aşk, kardeşliklerini kabullenen Yaman ve Alaz'ı eski günlere döndürebilir mi? Alaz'ın Asi'ye olan aşkı sınıf farkıyla sınanırken, Yaman'ın geçmişi de adım adım çözülmeye başlar. Gerçeklerle yüzleşen karakterlerin güvenleri ve aşkları sınanırken, Rüya'nın annesine gerçekleri anlatması da beklenmektedir.


Advertisement