Sen Benim Herşeyimsin" Filmine İzmir'de Özel Gala - Son Dakika
Yerel

Sen Benim Herşeyimsin" Filmine İzmir'de Özel Gala

Sen Benim Herşeyimsin" Filmine İzmir\'de Özel Gala

Yönetmenliğini Tolga Örnek’in yaptığı, başrollerini Tolga Çevik, Melis Birkan ve Cengiz Bozkurt’un paylaştığı yılın merakla beklenen komedi filmi "Sen Benim Herşeyimsin" isimli filmin galası, oyuncularında katılımıyla İzmir’de yapılacak.

08.12.2016 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yönetmenliğini Tolga Örnek'in yaptığı, başrollerini Tolga Çevik, Melis Birkan ve Cengiz Bozkurt'un paylaştığı yılın merakla beklenen komedi filmi "Sen Benim Herşeyimsin" isimli filmin galası, oyuncularında katılımıyla İzmir'de yapılacak.

Merakla beklenen komedi filmi "Sen Benim Herşeyimsin" vizyona girdi. Yönetmenliğini Tolga Örnek'in yaptığı başrollerini Tolga Çevik, Melis Birkan ve Cengiz Bozkurt ile Tolga Çevik'in kızı Tuna Çevik'in paylaştığı paylaştığı filmin İzmir galası da, İzmir Optimum Outlet Alışveriş Merkezinde gerçekleştirilecek. Filmin özel gösterimi öncesinde sinemaseverler ile hasret giderecek olan ünlü komedyen Tolga Çevik, daha sonra da katılımcılarla hep birlikte filmi izleyecek. 11 Aralık Pazar günü saat 16: 00'da yapılacak özel İzmir galasında, katılımcılarda keyifli dakikalar geçirecek. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sen Benim Herşeyimsin' Filmine İzmir'de Özel Gala - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement