Sen Çok Özelsin" Projesi - Son Dakika
Güncel

Sen Çok Özelsin" Projesi

Darülaceze sakinlerinin hayallerinin gönüllüler vasıtasıyla yerine getirilmesini hedefleyen "Sen Çok Özelsin" projesi tanıtıldı.

09.04.2015 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darülaceze sakinlerinin hayallerinin gönüllüler vasıtasıyla yerine getirilmesini hedefleyen "Sen Çok Özelsin" projesi tanıtıldı.

Kurumun 120. kuruluş yıl dönümü kapsamında Darülaceze Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda konuşan Darülaceze Başkanı Aylin Çiftçi, gönüllülük esasına dayalı işlerde istikrarın önemine işaret etti.

Bu projenin, çoğu insana göre basit olan ancak kurum sakinlerinin yaşayamadığı hayallerini yerine getirmeyi hedeflediğini kaydeden Çiftçi, "Tabii bunun bir sırası ve planı var. Sakinlerimizin isteklerini yazıp, küçük bir havuzda topladık. Kimin ismi ve hayali kurada çıkarsa, o arkadaşımıza hayalini gerçekleştirme imkanını sunuyoruz. Bunu da gönüllülerimiz sayesinde yerine getiriyoruz" şeklinde konuştu.

Çiftçi, kurum sakinlerinin ihtiyaçlarına göre liste belirlediklerini ifade ederek, gönüllülere de fazla yüklenmemek adına hassas davrandıklarını kaydetti.

Darülaceze'nin, sakinlerinin bütün ihtiyaçlarını karşılayan bir kurum olduğuna dikkati çeken Çiftçi, "Gönül elçilerimiz önderliğinde yapılan 'Sen Çok Özelsin' projesi büyüyerek bir şirketin proje çalışmasına döndü. Emeği geçen her bir gönüllümüze teşekkür ediyorum. Sadece sakinlerimizin temel ihtiyaçlarını değil, küçük hayallerini de hayata geçiriyoruz" diye konuştu.

Çiftçi, www.darulacezesencokozelsin.com internet sitesinden projeye ilgili bilgi alınabileceğini bildirdi.

Tanıtımın ardından gönüllüler Darülaceze sakinleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sen Çok Özelsin' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement