Şen'in Açıklamalarının Ardından Yıldırım Kürsüye Çıktı Ve... - Son Dakika
Spor

Şen'in Açıklamalarının Ardından Yıldırım Kürsüye Çıktı Ve...

Şen\'in Açıklamalarının Ardından Yıldırım Kürsüye Çıktı Ve...

Fenerbahçe'nin eski Başkanı Ali Şen, tarihi kongrede konuşma yaptı.

02.06.2018 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Skorer Özel - Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen, tarihi kongrede konuşmak için kürsüye çıkınca, adeta alkış tufanı koptu. Konuşmalarıyla birlik mesajı veren Şen, gergin havayı da yumuşattı.
İlk olarak Başkan Aziz Yıldırım'ın yanına giderek başarılar dileyen Şen, şöyle konuştu: "Bu kongreyi idare etmek her babayiğidin harcı değil. Vefa Küçük büyük Fenerbahçeli'dir. Bunu adaletle ve başarıyla yapıyor. Öyle bir kongre yapıyoruz ki NY Times'a haber oluyor. Bu saray gibi stadı yapanlardan Allah razı olsun. Fenerbahçe stadının tapusuna sahip olan Türkiye'deki ilk kulübüz. Türkiye'de kulüp adını taşıyan tek stat bizdik, sonra Saracoğlu diye değiştirildi. Ona her zaman müteşekkiriz, her zaman eski başkanlara müteşekkiriz. Keşke adı Fenerbahçe kalsaydı ama olmadı. Geriye baktığımızda hatalar oluyor, kalp kırmalar oluyor. Aziz Yıldırım benim arada kalbimi kırdı, ama çok hizmet yaptı, düzeldi. Kalp kırmayın, Fenerbahçe'ye hizmet etmek büyük olaydır.
'Gün gelecek Ali Koç başkan olacak diye rüyam vardı'
1947'de Yapı Kredi bize stadı kiraya verdi. Şimdi Yapı Kredi'nin sahibi bize başkan adayı oluyor, Ali Koç. Aziz Yıldırım'ın yaptığı hizmetleri hep takdirle karşıladık. Bir gün geldi yağmur yağıyordu, stat inşaatı vardı, bir ilkokul çocuğu gibi geldi, öyle hevesliydi. Benim rüyam vardı, büyük ailelerinin çocuklarının kulüpte görev alması. Gün gelecek Ali Koç başkan olacak diye, benim böyle bir rüyam vardı. En büyük teşekkür Aziz Yıldırım'a. 2006'da Aziz Yıldırım, Ali Koç'u yönetime aldı ve bugünleri yaşamamızı sağladı, bu durumu Aziz Yıldırım sağladı. Aziz Yıldırım'ın kalbinde de hep Ali Koç'un adaylığı duruyor" dedi.
'Rahat olsun, ben buradayım ve hiçbir yere gitmiyorum'
Daha sonra kürsüye gelen Başkan Aziz Yıldırım "Burada beni öpüyor, ama rahat olsun. Ben buradayım ve hiçbir yere gitmiyorum" dedi.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Şen'in Açıklamalarının Ardından Yıldırım Kürsüye Çıktı Ve... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement